Abang Ian di kelas KAFA

semalam...memang penat Mummy Ayu ke sana ke sini..
pas balik dr breakfast...Mummy Ayu bawak Ibu gie tesco jab..
beli barang2 nak masak..and beli barang Mummy Ayu sikit
than..balik rumah..basuh & sidai baju jab
kul 12.....amik Iris balik sekolah
bukan main senyum lagi dia nampak Mummy Ayu jemput dia
siap bisik kat kawan dia..."tu Mummy kita"
sukanya dia
...
balik dr amik Iris...
siap2kan Iris..gie sekolah Ian plak
sejak Ian join kelas agama
Mummy Ayu belum pernah lagi jengah dia disekolah agama
so....alang2 Mummy Ayu dah cuti nie
gie la jengah dia jab..
tapau KFC untuk Ian.....but Ian makan sikit jer
Iris yg makan banyak
than...Ian masuk kelas agama dia
tu Ian..tengah mengaji Iqra ngan Ustazah dia
emmmmmm.....sejuk Mummy Ayu tengok
moga2 jadi anak yg soleh yer sayang.....
balik dr jengah Ian...gie amik Acu & Apiq balik sekolah plak
pas tu...hantar Syafiq gie training bola baling plak
pas tu.baru gie bawak Iris jumpa doc...
balik dr jumpa doctor...
bawak bebudak main kat padang mainan depan rumah Mummy Ayu
than baru siap..
malam...rehat ...
penatnya..walaupun cuti..takde rehat pun..kecuali malam la kan.

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

  1. Sejukkan perut tgk anak2 rajin belajar & patuh pd arahan kan, sga abg ian trs sukses erk...

    Psl telinga tu Ayu, xtau punca pun doktor kata virus/kuman gitu la, berair je telinga, pastu ada benjolan, lama2 benjolan tu besar + Dalia jd kurang dengar, dah try mcm2 ubat & jumpa pakar, last2 doktor decide kn operate buang benjolan tu, skrg ni dah ok tp still telinga berair, kn checkup sampai skrg ni..

    Sy ada bc blog MZ anaknyer Zarfan pun dah operate ENT, lebih kurang cam Dalia gak la tu..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...