Yeah!!!!!!!!!!!!!!!!

Yeah!!!!!!!!!!!!!!!!

seronok sgt hari nie.. baru balik dr lunch.. emm..minggu depan la update pasal lunch sbb tak transfer & edit gambar lagi and.. ser...

Read more
Semuanya nak princess jer princess nie...

Semuanya nak princess jer princess nie...

hari tu..hari rabu..buat label nie untuk Iris as usual..princess of coz la reques gambar princess gak nie untuk tampal kat box alat t...

Read more
Baiknya Abang Ian tolong Iris buat homework

Baiknya Abang Ian tolong Iris buat homework

malam semalam.. balik keja...mcm malam semalam ...layan Iris buat kerja rumah but kali nie.. bukan Mummy Ayu jer tolong tapi Abang ...

Read more
Jawapannya ialah...........

Jawapannya ialah...........

jawapan kepada soalan pagi... ada gak yg teka betul....  and ada gak yg 1st time tgk gak..mcm Mummy Ayu kata kengkawan opis Mummy Ayu...

Read more
Uji minda di pagi jumaat

Uji minda di pagi jumaat

salam and morning kengkawan!! salam jumaat!!! ok..pagi2 kita uji & asah minda jab sapa tahu nie buah apa? semalam Mummy Ayu d...

Read more
Cik Blur dan Encik Ikhlas

Cik Blur dan Encik Ikhlas

habis dah baca novel nie (yg 2 tu lum baca lagi) Mummy Ayu nie kalau karya seni or kaki novel .....memang laju sikit so..jom share ...

Read more
Dah siap dah & dah pos pun dah semalam.....

Dah siap dah & dah pos pun dah semalam.....

kepada semua pemenang giveaway Mummy Ayu lepas ..... hadiah semua dah siap and..... dah selamat pun Mummy Ayu pos semalam nan...

Read more
Kisah Ian di sekolah

Kisah Ian di sekolah

alhamdulillah.. dah seminggu la Ian sekolah and alhamdulillah gak hero Mummy Ayu sorang nie tak banyak ragam pic...semalam pagi ...

Read more
Her first homework......

Her first homework......

dulu masa Ian tadika...ada update pasal Ian buat his 1st homework kali nie time Iris plak.... malam semalam..layan Iris buat kerja seko...

Read more
Jom sarapan!!!!

Jom sarapan!!!!

salam and morning kengkawan semua!!! mula2..sampai opis... on pc.... and...sebelum buat apa2.. and sebelum boss sampai (sebelum b...

Read more
Rizqi Zahirul Haq.....

Rizqi Zahirul Haq.....

pic terbaru baby Rizqi... minggu depan dah sebulan dah kejab jer kan orang lain dok nyanyi2..potong kek baby kena baring dlm baby...

Read more
Iris yg manja sgt....

Iris yg manja sgt....

pic semalam masa sambut bday Acu.. as usual..dia pun busy nak potong kek gak.... pagi nie.....nangis lagi nak gie tadika and ..mc...

Read more
Happy birthday Acu!!!!

Happy birthday Acu!!!!

semalam....birthday adik bungsu Mummy Ayu sebab hari sekolah kan so..kami just celebrate kecik2 jer kek SR...disponsor oleh Angah ...

Read more
Bestnya................

Bestnya................

salam and morning kengkawan!! sebelum buat apa2.. bestnya kalau pagi... dapat secawan coffee mcm nie kan? heaven jer.. yum yum....

Read more
Novel vs korean movie

Novel vs korean movie

ha...nie la sbb nya mood baca novel dah kureng sbb dok layan drama korea the latest...baru abis layan citer nie You're Beautiful ...

Read more
Novel pertama tahun ini....

Novel pertama tahun ini....

sampai lagi yg ditunggu.... minggu lepas sampai apa lagi kalau bukan novel..... tgk kat blog Iela... em...mcm best. laju jer ...

Read more
Nangis lagi hari nie.....

Nangis lagi hari nie.....

sayang Mummy.. manja bushuk Mummy.. gudi gudi Mummy..... mana boleh nangis hari2 nak gie school.... kan princess dah besar... ...

Read more
Jadual kelas Ian

Jadual kelas Ian

dari minggu lepas nak buat nie dok tangguh2.. semalam petang...boss takde sempat la buat nie jadual waktu kelas Ian......1 Merc...

Read more
2 orang yg ponteng tadika

2 orang yg ponteng tadika

salam and morning salam selasa!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~ pic nie snap by my sis ... Angah semalam pic 2 orag budak yg tak gie tadika   ...

Read more
3 + 3 lagi pemenangnya ialah....................

3 + 3 lagi pemenangnya ialah....................

okay........ 1st of all..sowie sbb lama tunggu and now...jangan tunggu2 lagi jom kita tengok.. pemenang bagi  giveaway Mummy Ayu yg le...

Read more
Tak sekolah hari nie????

Tak sekolah hari nie????

apo nak dikato? hari nie ada budak tak gie sekolah emmmm... agak2 tu sapa yer??? hero Mummy Ayu...Ian ataupun princess Mummy ...

Read more
Harap2 hari nie dua2 pun ok di sekolah...........

Harap2 hari nie dua2 pun ok di sekolah...........

hari nie Ian & Iris gie sekolah.. as usual but harap2 hari ni dua pun ok dah la kat sekolah tak mau nangis2 lagi yer sayang.......

Read more
AJL 27 semalam....memang best!!!!!!!!!!!!

AJL 27 semalam....memang best!!!!!!!!!!!!

rasanya ramai yg tgk semalam AJL 27 siaran langsung kat tv 3 and spt yang semua dah tau keputusan penuhnya Juara ~ Terukir Dibintang ...

Read more