Ian ............ coming soon..7 years old!

Ian ............ coming soon..7 years old!

hari Ahad nie..genap la umur hero encem Mummy Ayu nie...... 7 tahun tahun nie takde buat celebrate besar2 pun.... just sambut ngan ...

Read more
Hasil lukisan Iris ...

Hasil lukisan Iris ...

hari tu..Mummy Ayu share kan hasil lukisan Ia n kan? hari nie..meh share kan hasil lukisan Iris plak.. ala..budak bam bam nie baru je...

Read more
Suka...pagi nie Mummy hantar gie tadika

Suka...pagi nie Mummy hantar gie tadika

salam and morning kengkawan semua hari nie...Mummy Ayu cuti so..hari nie menjalankan tugas as housewife la bgn pagi...as usual, siapk...

Read more
Yeah....esok KL cuti

Yeah....esok KL cuti

esok.......cuti suka..suka. mood...of coz la gumbira tapi...bukan semua nya cuti orang2 yg keja kat KL jer sbb esok........... ...

Read more
Dapat lagi.....

Dapat lagi.....

semalam...... kita dapat baju baru lagi... Tok Umi kita yg jahitkan cantik tak gown hijau nie? Mummy kita beli kain dah lama dah ...

Read more
Kursus MyMesyuarat

Kursus MyMesyuarat

semalam kan Mummy Ayu gie kursus... dlm surat kata 1 hari tapi 1/2 hari jer dah settle ingat nak balik  tapi .. mengenangkan ka...

Read more
Happy thursday!!!!

Happy thursday!!!!

salam and morning.. selamat hari khamis!!!! hari ne..boss ada meeting kat luar so..hopefully..tak la busy sangat nak sarapan dulu...

Read more
Comel tak saya???

Comel tak saya???

meh la layan pic budak tak berapa tecik nie but.. extra manja nie pic snap2 weekend lepas Iris suka sgt pakai baju nie.. hadiah d...

Read more
Sempat lagi nir online sambil berkursus..

Sempat lagi nir online sambil berkursus..

emmm.. Mummy Ayu tengah berkursus nie tapi.. sempat lagi online almaklum la.. kursus pun kat makmal IT so..sorang satu PC. ...

Read more
Hari nie Ian cuti?

Hari nie Ian cuti?

semalam....balik keja jer Ian laju jer kasi surat nie. "esok Ian cuti Mummy" aik..cuti apa plak? rupa2nya...cuti sbb ad...

Read more
WW

WW

salam and morning..... emmmmm.. hari nie Mummy Ayu ada bengkel kat makmal IT so...... jgn lupa jengah2 kat sini gak ada entry...

Read more
Kerja wajib di hujung minggu

Kerja wajib di hujung minggu

selain dr basuh baju, lipat baju..kemas rumah.. dan macam2 lagi... nie adalah salah satu lagi kerja wajib di hujung minggu.. GOSOK BA...

Read more
Buat lolichoc jugak.....

Buat lolichoc jugak.....

selain dr buat fruit tart, blueberry cheese tart, and choc for birthday boy Mummy Ayu buat nie jugak.. lolichoc... tak banyak sgt b...

Read more
Happy birthday Ewan!!!

Happy birthday Ewan!!!

hah.....dok baking2 tu kan.. untuk nie... weekend lepas.....birthday my bro..Ewan dia & SIL buat makan2 sikit kat rumah dia.kat K...

Read more
First time buat Blueberry cheese tart..

First time buat Blueberry cheese tart..

nie projek hujung minggu lepas.... follow up project nie ... try buat cheese tart plak untuk pertama kali nya and...hasilnya cun ...

Read more
Habis dah semua....

Habis dah semua....

salam & morning kengkawan semua salam selasa (mcm hari isnin plak rasa sbb baru start keja kan?) entry cedih la plak pagi2 nie......

Read more
Mouse yang hilang

Mouse yang hilang

nie plak cerita kat opis Mummy Ayu boleh plak mouse hilang aik..bagus la kalau mouse mcm ni ..hilang tapi..nie mouse yg nie emm...

Read more