Baru abis lunch..alhamdulillah...

alhamdulillah
baru balik lunch nie
mamam chic chop
lunch kat cafe kat opis nie jer
tak kuar mana mana pun
(baik kan hari nie..he he he..)
esok baru nak gie midvalley ...insyaallah
minta minta tak ada aral la
tau jer la my boss tu
so...sapa-sapa nak join
me, notti netti, firahdifa (maybe)
friday lunch hour is ladies lunchdate
walaupun lunch kat cafe
sempat gak posing posing
sebab org tak ramai lagie
he he he
tapi bila food sampai
org dah ramai
malu la plak nak snap
nie pic kek
Mummy Ayu order kat notti netti
for my jiran (kat seremban)
anak buah dia nak bertunang
tema purple
nak simple simple jer
tapi simple pun sweet kan???
(net..aku bodek ko nie..
nanti buat kek..
extra extra la untuk aku
tambah tambha kek coklat..
cedap cangat!!
he he he)
apa pun tq Net...
di atas kesudian ko menerima tempahan
dari aku....
ma acih!!!
lain kali aku order lagie yer...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. klu ena dekat ngan ayu dan netti pasti join lunch sekali hehehehe

    kek tu mmg simple tapi deco dia mmg cantik

    ReplyDelete
  2. hauhau....nampak cam sedap! makan kan lnggar diet.. hehhe

    ReplyDelete
  3. cantik kek tu..
    teringat kek pengatin last sunday yg kitaorg dapat sebijik beso..
    tema pepel putih gak..

    ReplyDelete
  4. cantiknya cake tue..nak gak...

    ReplyDelete
  5. Perggh...bagusnyer..siap bagi hadiah kek untuk anak jiran bertunang lagi....ccute lak tu kek nyer

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...