Sambutan Maulidur Rasul

(autopublish entry)
pagi Jumaat lepas
Mummy Ayu dengan jayanya telah menjoinkan diri
untuk berarak sempena Sambutan Maulidur Rasul
kat opis Mummy Ayu
sebelum nie memang tak join
kira 1st time la nie
ini la rupa rupa kami
nak cerita panjang sangat
ada pertandingan tapi opis Mummy Ayu kalah 'teruks'
siap kena kutuk lagi
but tahan telinga ajer la...
yg group lain tu memang happening la
opis Mummy Ayu kira 1st time nak join
mula tak nak join but big boss (Dato') suruh
so..have to...
memang tak target nak menang
janji participate & kasi sokongan....
ok la..but next year
kami akan menebus kekalahan & kutukan yg diterima
tunggguuuu!!!
===
yg happynya
hari tu
leh together gether ngan my BFF
Notti Netti (yg dah slim....jelous aku)
suppose lunch time ada projek makan makan
but terpaksa dicancelkan
sebab keadaan opis Mummy Ayu tak mengizinkan (busyiessss)
so..kami makan makan dekat dekat ajer...
plus gossip gossip sikit
cerita pasal dia bersalin ari tu..(bila Net nak cita kat blog)
layan kan pic kami berdua nie....
===
but pic yg paling best....
!
!
!
!
!
pic rak kasut kat luar masjid
(apa motif..entah..saja suka suka)
before masuk dgr ceramah
pic di snap oleh Mummy Ayu
sambil di cover oleh Notti Netti
memang nottiiii!!!
he he he....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. mak ah... rak kasut tinggi... bagus gak ek ada rak kasut kat masjid2 x de ah bersepah kat luar.

    ReplyDelete
  2. OOOO...JELES HAKU SLIM EH???? PATUT KO PAKSA HAKU MKN CHICKEN CHOPPPPPP!!!!!

    ReplyDelete
  3. Mummy Dasy ~ ah ah..senang nak simpan kasut kan

    Notti Netti ~ he he he..mana ada, ko yg nak kan? aku tak paksa...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...