TQ to Catlina!!!

ye ye...jumaat sudah
salam jumaat semua
hari yg paling best dalam 5 hari kerja is JUMAAT
sebab lunch tine lama
leh jenjalan
lunch date..
ahri nie we all bukan berdua ajer
hari nie tambah ahli baru
he he he
kami nak gie jenjalan kat Mid Valley
tapi no idea lagi nak mamam aper?
ada idea tak?
====
opss!!
lari dari tajuk la
nie nak ckp ma acih nie
thank you so much!!
main balas balas hadiah lak kiter nie
semalam my Ayah dah bawak kan parcel dr Kluang tu
Ian excited nak bukak
suka bukan main lagi budak berdua tu
nak nak Ian la
dapat leg warmer pic car tu
Iris pun
layan kan la pic budak betuah dua orang nie..
time tu jugak diaorang nak try
Iris lagi plak
nak tido tu...dia cari lagi leg warmer tu nak pakai
bijak tu
terkial kial dia nak sarung kat kaki
so..Mummy pun pakaikan la
tgk...
tq so much Untie Catlina!!!
we love it!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. wah bestnyer dapat hadiah...kiter ada hadiah nak bagi iris lah suprise!!!(tapi tak suprise dah sebab dah mintak alamat)kih...kih....kih.......leh email alamat tak damia_nurin@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. alololo comelnye budak berdua ni pakai leg warmer hihi ..pastu geram tgk muka iris tgh mamai nak tido gi sarungkan leg warmer :) glad they like it!

    ReplyDelete
  3. siti suka sgt kalau dpt hadiah..tak kira la tuk siti ker atau anak2..hehe..sapa tak suka dpt hadiah kan..

    psst..tak ajak kita sekali yer gi Midvalley...tak aci....waaaa...

    ReplyDelete
  4. Mama Aqish ~ he he he..nak dapat hadiah lagie..nanti ayu email alamat ye...tq in advance!

    Catlina ~ ah ah..diaorang suka sangat!tq so much dear!

    zh-ena ~ i like too!

    Siti ~ Ayu pun suka, samal la tak kisah untuk kita or anak..suke!
    sapa kata tak ajak, we all masing masing publish kat blog..sapa nak follow..very welcome...next week key..always ada Friday kan...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...