Kantoi....

P di atas bermaksud "parking"
bukan 'percubaan' yer...
dan kantoi tajuk tu bukan kantoi apa yer..
hah..baca the story dulu...
pagi nie Mummy Ayu sampai opis as usual
7.30..settle antar Ian & Iris semua
so..kenkadang nasib baik dapat parking dalam area opis
kalau nasib tak baik kena parking kat taman depan opis tu
tapi pagi nasib memang tak baik
kena parking nun kat area taman rama rama sana
adoiii..kena la menapak jauh gak
tapi tak kisah lagi
Mummy Ayu anggap jalan kaki di pagi hari...
kira senamam gitu...(leh kurus la sikit..he he he)
tup tup..hari ni ada tatatertib la plak
KANTOI!!!
so...malas nak cerita banyak..
hulur aje la pas...
amik nama
dah macam kat sekolah plak
datang lambat pengawas amik nama
so far sebelum nie Mummy Ayu tak pernah kantai cam nie
pernah la gak sekali dua lambat
tapi pagi nie...
siap ada yg kata..
kenapa tak lari?
mana leh..kang Dato' tercari cari
kenapa tak cakap Mummy Ayu nie PA Dato'
mana leh..tak aci la jual nama Dato'
apa pun...selalu nya tak de la kena apa pun
just buat surat tunjuk sebab
tapi tak best la rekod kira tak cun dah
what to do...
tapi still tak sesedih semalam..
opss...tak mau ingat dah..
he he he...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. hahaha..mmg mcm sekolah la yer...pengawas tunggu kat pintu pagar..
    apa nak buat, dah terkantoi..takpe2..nanti dato' tolong setelkan la tu..hehe

    ReplyDelete
  2. ooo ayu pa dato' yek..hehe..mmg sesuai..:)
    xpela kantoi skali skala..:p

    ReplyDelete
  3. Macam zaman sekolah lah pulak ye ayu...jgn spi 3x kantoi dah le...he he. Gurau je ayu...jgn mare ye :D

    ReplyDelete
  4. huhu.. sampai chenggitue sekali lak.. takpa2.. dato' ade.. bleh backing.. kekeke

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...