Lunch date kami tadi....

Entry pendek je yer
apa pun lunch date kami tadi success!!!
walaupun tak sempat nak posing sakan
sebab memasing lapar
so..terus jer ke Tony Roma's kat Mid Valley
nyum nyum..cedap!!!
meh la tgk pic pic kami...
yg after dah makan
sempat mintak waiter Filipine tu snap kan
tq!
yg nie food yg kami mamam
Mummy Ayu & Net mamam Lamb Chop
Firahadifa mamam spagetti
Lin plak just mamam Onion Ring coz dah tenyang katanya
yg nie je la yg kami posingkan
pas makan masing masing terus balik
minggu depan pun nak date lagi
kalu tak apa arak
we all nak ke sunway pyramid plak
chewah..angan angan...
apa pun best lepak lepak kat Fida
sakit perut gelak gelak
walaupun baru kenal
je la 2nd time la jumpa Fida nie
for Net & Lin 1st time
tapi kami berempat telah memeriahkan suasana
kat Tony Roma's ari tu
Fida pun suke dapat cup cake fr Net..
best tak Fida?
nanti leh la order order ngan Net
(Net..aku promote nie..he he he)
===
ok..esok kalu tak ade apa
nak gie air baloon
ngan...
sapa lagi...my BFF tu
Notti Netti la
cik hubby kami..working!!!
c u minggu depan
(nie dah entry panjang dah nie..he he he)
HAPPY WEEKENDS!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. wah mkn tony roma's..best2..tk dpt join td cz ada training bowling..wah2 nk ke sunway plak...ehhehehe

    ReplyDelete
  2. waaaa..siti suka tony romas..sampai hati tak ajak...waaaaa...hehehe...gurau jer..

    ReplyDelete
  3. oo..nanti nak gi yg sunway..buzz siti tau...huhu..

    ReplyDelete
  4. wahh.. cepatnya wat entry , kite wat malam sket la .. baru sampai nie..

    ReplyDelete
  5. hepi weekend yer..bestnyer..:D

    ReplyDelete
  6. huh jelesnyeeeee..huhu..hehe saje nk nyibuk actually..:p best dpt dating2 ngn mmber blogger unofficially kan..means bkn sbb gathering or whatsoever..tp just jmpa mcm kwn lama:) will do tht la ..

    ReplyDelete
  7. best nyer...blh la kt jmp n lepak2 sekali ye..nk gak joint...hehe

    ReplyDelete
  8. mama tisya ~ best sesangat....meriah tony roma's tu kitaorang kerjakan...

    Siti ~ mana ada tak ajak..kan we all (tiga tiga) buat entry kat blog..ajak sapa nak join..minggu ni..insyallah nak ke sunway plak...jengah blog selalu..leh together gether..okies...

    firahadifa ~ exspress..happening sgt..best!!

    Gieyana ~ meh la turun kl, harus kita pun happening kan...

    suziey ~ ah ah..mcm dah kenal lama je kitaorg..bila kita nak together gether plak?

    mummyar ~ ok ajer..nanti kita link link yer!!!

    ReplyDelete
  9. ahakss... nampak sgt lama tak jengah ke mana2, even blog sendiri pon mati.. jeles ok tgk post ni! :P

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...