Iris dan Iris dan Iris...

selamekom....
salam isnin semua....!!!
malas je nak keja
walaupun baru jer cuti 2 hari kan???
macam mana weekend u all semua???
us..duduk kat umah jer
ingat nak gie tgk hot balllon (mcm diceritakan hari tu)
tapi tak jadi plak
atas sebab musabab yg tidak dapat dielakkan
so..lepak umah jer
layan anak anak
best!!!
jom tgk pic...he he he
(yg nie hari jumaat malam)
Iris sekarang dah pandai joget..
dengar jer muzik
laju jer goyang bontot tu
kelakar jer
kang..pusing pusing plak
lagu fav..Stacy...pakai buang
dok..pap pa pap pa..
pas tu lagu Lady Gaga
ga ga ga....
amboi!!!
===
yg nie plak pic malam semalam
diaorang berdua as usual
main...
yg lawak nye Iris la...
mula mula elok dah main doll
macam macam dia kerjakan doll tu
mula mula elok jer doll tu merangkak
pas tu dia angkat
kang kiss plak
pas tu dia korek biji mata doll tu
Iris..Iris..
dah boring main doll
dia join abang dia plak
(nanti cita pasal Abang Ian plak)
dia bantai naik atas kapal terbang la
main phone Ben 10..joget...
last last dia join main car ngan motor ngan Ian
main masak masak..tak pesen dah...
he he he
---
yg nie plak pagi tadi
my princess nie always in a good mood pagi pagi
sengih sengih jer...good girl!!!
walaupun malam tadi Iris demam sikit
Mummy kasi air masak jer
pas tu bangun tadi pagi ok plak
(panas tu dah kuar kot tencing kot)
tu yg happy jer
kalu demam..merengek gak anak dara nie...
* nanti entry pasal Abang Ian plak....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. wah dah pandai joget leh geng dengan aqish ni...suka joget lebih2 lagi menggoyangkan ponggongnyer...

    ReplyDelete
  2. iris makin cantik like her mummy

    ReplyDelete
  3. Mama Aqish ~ tu la...bukan main lagi

    mamamarissa ~ yup..mula dulu ingat nak potong..but sayang la...

    ReplyDelete
  4. mommyYen ~ ish..malu i you..tq!! baby girl...semua comel & cantik...

    ReplyDelete
  5. bukan main lagi nyengeh anak dara ni...

    ReplyDelete
  6. Mummy Dasy ~ kuat nyengeh..mentang mentang gigi dah banyak..he he he...

    ReplyDelete
  7. ari tu lupa nk tanya , ayu , u ade mix ker ?? anak u nie macam anak patung la..... cute sgt!

    btw , jgn lupa ambik awards!

    ReplyDelete
  8. Mmg adorable sungguh si iris nie tau...meh sini sikit aunty nak ciom...muah!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...