TM.net

salam rabu semua...
emmm..nak masuk entry nie semalam
tapi lambat sgt upload pic
so..nie dia
(pic diambil dr opis Mummy Ayu)
sapa tau ada function apa ye TM.net kat dataran merdeka
dari minggu lepas lagi diorang dok buat preparation
mula tu dok pikir apa la mende tu
semalam baru nampak banner TM.net
ada lounching something kot kan?
tapi cantik khemah bulat bulat tu...
agak agak leh tak sewa buat wedding
sejuk sikit...
he he he

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. kiter tau...tengok kat berita semalam...oh...dekat jer dgn opis mummy ayu ek...nanti leh la update citer2 terkini tu k...

    ReplyDelete
  2. sooooooo cute la.....tu ambik gambard ari dlm opis ker?

    ReplyDelete
  3. eeee...gelik pulak aku tgk bulat2 tu...cam ulat gonggok pun ada....ko jgn pepandai nak ajak aku g event tu....eee gelikkkkk meremang bulu haku eeeee....

    ReplyDelete
  4. Mama Aqish ~ nampak from Ayu punya opis..tu yg tau tu..bila funtion nya?

    firahadifa ~ bullat..bullat...

    Siti ~ ah ah..from my opis window...

    Double ~ cute kan? tu la, i like..

    Netty ~ jangan riasu, aku pun tak tau function apa or biler...he he he..walaupun aku nampak dr opis...

    ReplyDelete
  5. mmg cantik
    klu pki utk wat khemah wedding baper la kosnya erk

    ReplyDelete
  6. zh-ena ~ tu la...confirm ribu riban punya...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...