Weekend 3 of us

salam isnin...
dah start keja dah
after weekend...!!
weekend baru nie, Daddy tak off
so..just 3 of us
kebetulan my sis lepak KL
so..sabtu lepas Anyah bawak we all jenjalan
layankan.... mula mula kami gie JJ
mamam kat food couert jer
sebab kat situ ada tempat main main tu
suka la Ian main
Iris ada la main sikit pas makan tu
pas tu jenjalan jab
Ian jumpa plak mainan binatang tu (pic atas)
nak main lagi
layan aje..
Iris ingat nak main gak
rupanya dia takut
so..Iris tengok ajer....
pas tu tapau Big Apple..emmm..cedap!!
===
pas tu kami ke Ampang Point plak
layan Angah practise bowling
(dia nak masuk competition...)
so..layankan ajer
Ian sibuk nak main
tapi tak de agi kasut size dia
so..dia ada lah tolong tolong Mummy
masukkan bola ke longkang
Ian ngan Mummy..
posing!! 3 of us....
tengok Iris jaga borad markah ari tu...
he he he
pas tu berbut bola ngan Iki...
Shira mula mula takut
pas tu layan la pulak...
markah kami...
1st..Ido
2nd .... Along
3rd....Ira
4th ....Angah
tak terror pun
saja saja for fun
disebabkan Mummy Ayu ngan Angah
ada anak tecik
so..bila turn kami
anak anak kena gilir gilir jaga
pas sana pas sini
balik umah...
layan Big Apple
emmm...
tengok Iris pun sama..
comot..
pas tu tukar baju tido terus
masak for dinner...
kasi mamam dua dua
tido awal...
Daddy balik
story ngan Daddy
sambil tunjuk pic..
sian Daddy..nanti Daddy cuti
kita jenjalan sesama yer...!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. Woiii...angah no 3 la..ada ke 4..malu la den...

    ReplyDelete
  2. boring kan kalau weekend hubby takda.. so, dah plan ke next week nak pi mana? heheh!

    ReplyDelete
  3. Angah ~ tu bukan kedudukan la..tu susunan dlm board markah tu...

    Murni ~ ah ah..kelam kabut nak jaga dua dua..nasib ada asisstant .. minggu nie tak tau lagi apa plan..he he he..

    ReplyDelete
  4. bes kan,jenjalan ngan anak2.tapi lag bes kalo daddy join sama..

    comel btul iris mamam big apple..hehe

    ReplyDelete
  5. bestnye la men boling,zety ni lame btol xmen..xtaula skg blh ke x nk menghayun dgn dak2 kecik tu lagi,hehehe

    ReplyDelete
  6. Geram nya tgk iris! Comel giler :)

    Bestnya weekend uols...paling best si iris lah pandai nya jaga board markah ye sayang :D

    ReplyDelete
  7. aahhaakksss... terror iris nak main bowling gak..

    ReplyDelete
  8. mommy yen ~ ah ah..kalu Daddy ada lagi best! tapi what to do..daddy work, hopefuly minggu nie leh jalan ngan daddy..

    mama_umar ~ ayu pun bukan terror sangat, ada gak 2, 3 kali ke longkang..he he he

    Intan ~ Iris, tengok org buat, dia nak try gak..

    CuTeMiUt78 ~ Iris..semua dia nak..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...