Splish Splash

hari ni dah selasa....
salam hari selasa!!!!
sambung lagi cita aktiviti kami kat seremban last weekend..
hari ahad pagi....
MANDI KOLAM!!!!
hari tu my sis Anyah ada beli kolam
soooo....mandi kolam la diaorang berdua
suka bukan main lagi
tengokla....
sampai merah merah mata Iris
dok tepuk tepuk air
Ian..jangan cakap
berenang la...
merangkak la....
abis camera Mummy kena tempias air
nasib tak rosak
!
!
!
yg nie pic malam before tu....
Iris kiss Ian...
sweet jer....
dia dah pandai panggil 'abang'
tapi bunyi 'abba' je
'ng' tak dengan pun
===
petang ahad tu ada birthday invitation Qays
(my anak buah~anak Mama Liza)
tak pi tak pegi pun
sebab Daddy work
plus Mummy still kat Seremban
tadi tgk pic kat Fb
meriah gitu..bestnya!
rugi tak dapat pegi
theme soccer birthday bash lagi...
sowie yer Mama Liza....
to Qays...nanti Mummy kasi belated birthday present yer!
mmuaahhh cikit!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. saya pun tgh cari kolam kecik tu.bes kan tgok gelagat anak2 main air..hihi..

    ReplyDelete
  2. so sweet... ada gak kolam tu tp cepat jek bocornye

    ReplyDelete
  3. ena pun ada 1..atuk umairah belikan
    bilik jea kg dah asyik tunjuk pool tu nak mandi dlm pool..

    ssh bila dah masuk..langsung tak nak keluar..

    amboi sayangnya iris kat abgnya

    ReplyDelete
  4. dah lama siti tak bukakkan kolam tu tuk anak2 sebab diorg kalau main takleh nak berhenti...letih nak melayan.

    ReplyDelete
  5. ian & iris, marissa nak pinjam pool bleh??? :D

    ReplyDelete
  6. ian & iris, marissa nak pinjam pool bleh??? :D

    ReplyDelete
  7. sonotnya main splash splish..ekeke:D so sweet je..dh nk pandai ckp..hehe comey

    ReplyDelete
  8. mommyYen ~ ah ah best..kalu besar, mau gak join..he he he

    Mummy Dasy ~ ye la, bukan tebal mana pun, kena jaga bebaik kan..

    zh-ena ~ tu la pasal..sama la..siap menangis lagi nak angakt kuar tu..Iris memang cayang abang Ian, Ian pun sama..

    suziey ~ ah ah.. meriah la diaorang berdua..Iris baru nak belajar ckp, bcok bukan main lagie...
    Siti ~ ya betul..kena tul tul free baru eh ngadap jer...

    mamamarissa ~ boleh marissa, jom join sekali..jangan lupa beli swimming suit ye..baru seksi..he he he

    ReplyDelete
  9. Suke je kan budak kalo dpt main dlm air cam gini :)

    Geram weiii tgk iris so cute giler dlm picca tu...cekci ooo :D

    ReplyDelete
  10. Intan ~ suka yg amat diaorang...

    he he he..iris memang suka seksi..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...