Mummy Ayu dapat hadiah....

salam di hari khamis yg indah nie
semalam tak tau kenapa my blog nie demam
tak leh nak upload pic
so..tak de la cita semalam...
nie kira cita belated lah yer
last tuesday ada jamuan untuk Mummy Ayu & kenkaan yg pindah opis
tapi sayang nya..Mummy Ayu tak dapat menjoinkan diri
walaupun dalam hati melompat lompat nak join
coz my BFF cik notti netti ada sama
leh la gossip gossip sambil mamam
but what to do
oleh kerana Mummy Ayu nie PA kesayangan my boss
tak leh la nak tinggalkan dia
so...hanya dapat dengar plus tgk pic makanan yg best
yg di MMS kan oleh cik notti netti (sungguh kejam ko net!!!)
tapi nasib baik hadiah still dapat
(tu pun my BFF tu nak kebas buat lap lap peluh..ada ke patut?he he)
yg lelaki ada yg dapat tie, ada yg dapat pen
for us..ladies..dapat kain sorang sepasang
nie pic kain yg Mummy Ayu dapat cantik tak Net???
warna hijau terang plus purple, kuning sikit
nampak garang kan?
Mummy Ayu tak pernah pakain warna or corak cam nie
diaorang kata cantik
(tak tau la kalu cakap nak jaga hati jer..he he he)
my daddy chef pun kata ok la...
what do you think????
!
!
!
!
yg nie plak pic 3 of us
time dalam keta nak balik KL dr Sban
last weekend...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. komen jujur aku....kertas pembalut hadiah kaler dark blue tu lagiiiii shantiksss.......hahahahahha.......

    ReplyDelete
  2. best nyer dapat hadiah...tomei ketiga2nyer....muka cam mummy nyer...ala2 anak omputih gitu

    ReplyDelete
  3. cantik kain nyer
    untung xjoin pon dpt adiah kan

    ReplyDelete
  4. macam mana plan kite nak jumpa nie ngedate lunch friday nie?? jadi tak? mane ye tempat yg dekat???

    ReplyDelete
  5. notti netti ~ ah ah..wrapper dia memang cun kan..i like too!

    Mama_Aqish ~ dapat hadiah memang best..ikut muka Ayu yer...sukanye..

    momguess ~ he he he..rezeki..alhamdulillah..

    firahadifa ~ fida, mail me u phone number.idayualwi@yahoo.com..kita gie midvalley ok tak?

    ReplyDelete
  6. mid valley ?? menarik... JOM! jumpa esok..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...