Playground with Mummy

salam rabu...
kejab ajer dah rabu..
gelombang biru masih hangat lagie..
hari nie kuar paper Sinar Harian
dah kirim kat adik..
harap harap dapatla..
nak share pic last week
balik kerja hari rabu
sampai awal..cuaca cantik
so Mummy Ayu bawakla Ian & Iris
gie main main jab kat playgroun kat area umah tu
Ian mula tu kata
"Mummy, kita nak pegi mana nie?
nie bukan jalan balik umah"
suspen je dia
sampai je situ..
dia punya suka...
Mummy tak terkejar dua dua kat situ
Iris pun dah pandai...
semua nak main
Ian...tak syak lagi
semua dia nak panjat
terkejar kejar Mummy
takut dia jatuh
suka hati Ian
Iris pun...
tak padan kecik..
nak balik tu siap kena angkat Iris
coz dia still nak main
yang Ian..nak duduk dulu la
ajak rehat la..
macam macam alasan...
budak budak sekarang....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

12 comments:

  1. soooo sweet la 2 badek pakai baju sama..comel:)

    ReplyDelete
  2. hehehe...sama lah mcm ank kita...dpt main x hengat nk balik...cute betul bju diorg ni...

    ReplyDelete
  3. haah... chomel je dua beradik nie pakai baju sama

    ReplyDelete
  4. ala.... adik ngan abang pakai baju sesame... comel nye.....

    ReplyDelete
  5. rajin mummy bwk ank2 g plyground ye..klu fra kak,msh tak blh lagi..mirza mmg tgh lasak yg amat..stok berlari jeee..tak jln..bhya..

    bby iris comey ler..cam ank mat salleh..

    ReplyDelete
  6. pandai jaga adik si abg ini.........cute nya baju diaorg

    ReplyDelete
  7. suziey ~ mummy diaorang pun ada 1 tshirt sama..daddy je tak nak

    umminabilah ~ suka tengok..sama je pesen...

    firahadifa ~ he he he..

    atie ~ tq!tq!

    Farra ~ sesekali boleh la Farra, selalu Ayu pun tak larat...

    ibu_umairah ~ abang dok busy main jer...tapi boleh la gak nak harap sikit sikit...

    ReplyDelete
  8. Hish bawak anis pg playground pon sekali je laa time gatheirng MBP tuh.. kena bawak lagi ni.

    ReplyDelete
  9. sukanya tgk iris pakai baju nie...so cute...muahsss

    ReplyDelete
  10. aahhaakkss.. budak2 memang excited kan.. klu dpt g playground

    ReplyDelete
  11. cantiknye baju sedondon! iris cute, ian encem lah! :)

    ReplyDelete
  12. hihihihi baju sedondon ngan DaSy ah... sonok diorg dpt main playground

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...