Dah mula dah....

ahad lepas
kami balik
after loooong time tak balik dah
lama gak la tak balik Nilai
sbb MIL & FIL Mummy Ayu stay kat buat sementara waktu
temankan SIL Mummy Ayu tgh pregnant..sambil tunggu maid baru dia
nie maid baru dia dah sampai
MIL Mummy Ayu bawak balik Nilai jab..nak training
ha...itu la kisahnya
so..sambil balik nilai tu..tu yg dapat souvenir hari tu
and..sempat gak la Mummy Ayu shopping2 kain baju raya
he he he
tak yah gie nilai 3 pun..
sbb SIL Mummy Ayu yg sorang lagi tu..buat business
so...join la..
nie la hasil rembatan
yg bunga2 purple tu...MIL kasi
yg pink sama 2 pasang tu
emm..untuk Mummy & Iris
and yg sepasang lagi tu
saja2 jer beli..ingat nak suruh Ibu jahit
leh pakai buat gie keja...
kengkawan..kalu nak jengah SIL Mummy Ayu yg jual kain tu
kengkawan..ada yg dah mula gak ker??

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

  1. emmm belum membeli pun lg sibuk nak uruskan majlis pertunangan adk

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...