Hilang sudah..............

assalamualaikum...
morning kengkawan semua
entry autopublish nie
sbb takut pagi nie internet slow mcm kura2 lagi
so..siap2 draft petang semalam...
and tak dpat la nak citer kat kengkawan semua citer sedih nie
semalam pagi la
sampai opis..nak transfer gambar dr dalam camera Mummy Ayu
sekali punggah2 dlm handbag..takde pun
alamak..
punggah & punggah lagi...
takde jugak
:-(
cedihnya..


walaupun..bukan la camera canggih mana
tapi banyak berjaya tu
plus..ada pic yg lum ditransferkan
lagi la cedih...
call Ibu..minta dia tolong tengok kan dlm keta
kalu2 tercicir.
dia pun tengok kan..takde pun
balik jer keja
terus cari kat keta..takde gak
tapi..
dlm sedih2 tu
dok gak berangan nak minta kat Daddy.
nak minta camera baru kat Daddy..
yg ada dlm angan2..
tak pun yang nie
janji pink la..
(sempat lagi angan2 dlm cedih tu)
siap dah msg la ngan Daddy..
dia kata ok jer..
tapi..tetiba jer...
ibu pas kan camera kesayangan Mummy Ayu tu
ruap2nya dia dah jumpa tercicir dlm keta tadi
saja jer dia sorokkan...
kacau2 ngan Mummy Ayu
boleh?
abis dah angan2 camera pink
tapi..mcm nak jugak..
Daddy..hadiah buzzday ker
tak pun
hadiah wedding anniversarry.
boleh ker???

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. ermm..mmg sedih kan... kalo lya mau x lalu mkn..xpela..moga dpt pganti y baru..lg baik drp sebelum ni mana tau kan.. y pink tu..mmg cute sgt

    ReplyDelete
  2. eheh nsb baik ada kan..
    klu hilang blh dpt yg baru kan :D

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...