Tolong..tolong!!!

nak mintak tolong sikit ngan kengkawan....
saya kan budak baru belajar
banyak gak yg tak tau & tak pandai sgt lagi dalam dunia blog nie
:-)
emmm...
soalannya:-
macam mana nak dapatkan
pageview & unique visitor
bagi entry tertentu?
contoh ~
yg semalam tengahari tu..
mcm mana nak tau..
berapa pageview & unique visitor untuk entry tu jer

Mummy Ayu dah try kat stat (kat dashboard tu)
dia juga tunjuk pageview yg tertinggi jer
bagi setiap hari, setiap minggu or bulan
and kat nuffnang...ya ampun
internet kat opis Mummy Ayu nie
slow banget
geram tul...
please...sapa tau mcm mana???

segala komen & tunjuk ajar kengkawan..
didahului dengan ucapan

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. hurm...macam mana tu ek...tak faham...

    ReplyDelete
  2. aku dh terangkn kt nett..ko buka kt nuffnang tgk kt analytic tu..kn ada time tu so ko bole tgk brp org view and unique visitor

    ReplyDelete
  3. btol2..diah pn perasan kt nuffnang ade..mcm mamatisya ckp tu..

    ReplyDelete
  4. saya pun taktau..
    naseb baik mamatisya ajarkan tu
    hehe

    ReplyDelete
  5. a'ah.. kat nuffnang ada.. die paparkan ikut time... kite refer pukul bape ayu post entry tu then tgk state die..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...