Mummy ngan Iris jer...Abang Ian kena tinggal.

tak settle hari sabtu
kami sambung hari ahad plak..
kali nie....Abang Ian kena tinggal
sbb tak larat nak layan dia lari sana & sini
plus Ian pun busy main game ngan Acu dia
so..Mummy ngan Iris je la..
also..with Uncle Ewan, CIk Lela, my sis ..Angah & Iqi & Ibu pengantin....Tok Umi
kami straight ke butik yg dah dipilih...
kat senawang
last week..Ewan dah gie ngan Ibu
and memang dah berkenan ngan baju kat situ
bila Mummy Ayu masuk
wah..banyak baju yg cantik2...
tapi diaorang dah pilih dah
Mummy Ayu...snap2
kali nie just budak 2 orang ni jer
Iris & Iqi
Iris...memang suka la
bila suruh posing...dia ok jer
bersanding plak 2 org nie
kalah kan bakal pengantin
nak tgk bakal pengantin yg betul2....?
ini dia..Uncle Ewan & Cik Lela
tapi tu bukan baju pengantin diaorang la
sbb diaorg dah pilih color biru untuk rumah pihak lelaki...
kasi share sikit la ek?
nie dia
tanjak & songket..pengantin lelaki
ok tak?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

Jemputla komen di sini...