New at my desk...🌡

semalam balik keja
Ibu kasi ni..
mula2 tgk..apa ni?
lama skt tgk...ooo cactus 🌡
cute jer...
tapi yg tertinggi sikit Ibu kata
laju je Mummy Ayu kata..nakkk!!!
he he he

sbb color putih kan
tak buang yer
gantung kat wall ni...
hah....banyak dah kan koleksi Mummy Ayu
semua Ibu yg kait
ada satu je kot..hadiah
yg lain..handmade by Ibu Mummy Ayu πŸ’“πŸ’“πŸ’“

projek Ibu now..comei jugak tau
skt lagi nak siap...
nanti siap Mummy Ayu story yer
yg dlm waiting list pun ada dah
alhamdulillah..ada la sikit2
so x de la Ibu bosan sgt duduk saja je kat umah

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

16 comments:

  1. Cantiknya kaktus, penyeri meja. Geram tengok koleksi keychain kait Ayu tu. Semua cantik2. 😍

    ReplyDelete
  2. Lucu"nya kak...wah ibu masih bisa merajut yaa..

    ReplyDelete
  3. aduh comelnya kak... nak oder la jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je...ada yg Ibu baru buat ni lagi comei, nanti next week Mummy Ayu share pic...lum siap lagi

      Delete
  4. Comel-comel la. Suka tengok. :)

    ReplyDelete
  5. Wah, tak sangka ibu MA ada bakat mengait. Cantik2 hasilnya 😍

    ReplyDelete
  6. ommeyyy ommeyyyyπŸ‘πŸ‘πŸ‘

    ReplyDelete
  7. Wow banyak tu koleksinya 🀩

    ReplyDelete
  8. boleh jual kat mudah.my ni. boleh jana side income utk ibu...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah Keren Bu, Salam kenal ya Bu.

    ReplyDelete
  10. Kagum tengok hasil kerja tangan ajaib!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...