Week 2

week 2..kena timbang pagi ni
siapa x turun berat or naik
kena denda
alamak.... ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ
pagi2 tadi sebelum bfast gi timbang
he hehe...nasib baik turun
walaupun x banyak
lepas tu busy body tgk org lain plak timbang
ha ha ha...
memeriah kan suasana gitu
so far semua turun
ada jugak yg turun sampai 3-4 kg dlm masa 2 minggu ni
wow!!!

pas tu ptg ni pun..Mummy Ayu x join latihan
sbb dah start dah musim fail
so.. skip utk minggu ni
minggu depan pun.. x sure la
biasa nya memang 2 minggu busy nya
we'll see...

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

11 comments:

  1. wah bestnya mummy dah turun berat,saya belum jumpa pangkal jalan bila ntah nak start diet ni dah masuk 2 june huuuwaaa

    ReplyDelete
  2. kena denda ketuk ketampi ke kalau x trn? hehehe

    ReplyDelete
  3. Wow.. bestnya ada challenge.. br seronok ada geng diet kan.. semoga dipermudahkan semuanya

    ReplyDelete
  4. i pun selalu nervous tiap kali weighing myself hahahah

    ReplyDelete
  5. Seronok ada challenge macam ni. Semangat nak turunkan berat badan. Risau kalau masa nak menimbang tu kan. Mujur ada turun jugak.

    ReplyDelete
  6. wahhh. bagus ni. semoga terus turun.

    ReplyDelete
  7. Terer betul orang yang boleh turun banyak dalam masa singkat tu.
    Tahniah, mummy Ayu, berjaya turunkan berat. Sikit ke, banyak ke, takpe, asalkan turun...

    ReplyDelete
  8. Wah, dah nampak hasilnya ๐Ÿ‘

    ReplyDelete
  9. Oh jadi acara timbang badan di kantor Mbak ya?
    Jadi yang timabangannya naik, kena denda.
    Seru juga nih Mbak...

    Salam,

    ReplyDelete
  10. Yang penting tetap sehat MA ..maaf baru sempat berkunjung๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
  11. wah rindu gak zaman timbang menimbang ngan geng2 opis... semoga terus nampak penurunan nya ye MA heheh chaiyokkk!!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...