Week 6 - IFitER

hari ni.. week 6 dah 
prog IFitER Mummy Ayu
I Fit Eat Right... tu yg jadi IFitER tu
dulu mula2 jumaat petang
tapi sbb cuaca panas sgt belah petang
so tukar ke pagi Rabu
and of coz..lepas dpt kebenaran dr boss masing2
and bersyarat...
syarat nya..lepas prog kena masuk office balik
jgn tetiba hilang, penat la... that cannot ye

ni je la yg hadir hari ni
semua perempuan je
yg lelaki cari buluh nak buat lemang
eh eh.. x de la
ada la urusan masing2 tu and ada yg dah cuti
so..yg mana ada je la

coach kami yg the only man...tepi sekali tu
sempoi je org nya
kena layan mcm2 ragam kami yg lagi senior ni kan

mcm Mummy Ayu pun
minggu depan  x tau la dpt join ke tak
sbb biasa la...awal bulan
musim fail bertingket2
kalau time busy, memang Mummy Ayu x join
keja lagi penting

prog ni start bulan 5 hari tu
and in sya Allah akan berjalan selama 6 bulan
seminggu sekali je
but 2 minggu sekali akan buat sesi penimbangan

so far Mummy Ayu..
ada la turun je and last 2 week ada naik sikit
minggu ni suppose kena timbang Jumaat ni
emm...dah la esok khamis raya kan
but..lepas bincang2 tadi...tukar timbang hari isnin depan
sbb ramai yg cuti jumaat ni
emmm....ok la skt
ada la masa sabtu & ahad tu utk gi lari sikit
buang lemang ketupat rendang yg akan dimakan esok kan
πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

Jemputla komen di sini...