Kami jumpa 2 orang di KLIA....siap posing sama2 lagi ngan sorang tu, sorang lagi tak dpt la..

as salam..
selamat pagi...dah sarapan? sarapan apa?
Mummy Ayu lum sarapan...
semalam tak sempat abis cita pasal KLIA
so..sambung cikit lagi pagi nie....
~~~
time kat KLIA ari tu
jumpa Datin Paduka Umie Aida
cantiknya dia..kurus..tinggi...
nak snap2 tapi segan la
sbb dia pun pakai jubah..
maybe nak gie umrah
dia ngan 2, 3 org lagi
masuk anak angkat dia....
~~~
pas tu jumpa sorang nie
hah...yg nie siap kami posing2 lagi
sapa tu???
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Ian ngan pakcik Ronald....
sama pose tu...
Iris...takut as usual...
tapi ngan Mummy sekali join posing
tu pun dia usha2 mamat kat sebelah tu....
~~~
he he he...sambung jab lagi...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

11 comments:

  1. morning!

    ala kecik gambonye..huuu~ ^_^

    ooooh pakcik donald ceria sokmo..ekeke..

    ReplyDelete
  2. smakin cantek eh umi tuh :)
    ronald ker encem ? yg sbelah tuh? ;p

    ReplyDelete
  3. haha... wajib bergmbar dgn pakcil ronald tu.. tp kalau ila jumpa artis pun mcm ayu gak.. ala2 segan2 kunun

    ReplyDelete
  4. alaaa..nape tak snap je pix ngan umie aida tuh..nak jugak tgk...sayangnyaaaaaaaa

    ReplyDelete
  5. alaa..napa tak huge2 peluk2 gambar together2 ngan ummi aida....ko nieee..shy shy cat lah tu.

    ReplyDelete
  6. wahh jumpa umi aida..nape tk ajak begamba..hehee

    anak2 kfieza pn suka nk begamba dgn patung mcD tu..

    ReplyDelete
  7. chaitttttttttt.. tertipu aku...

    tapi pak cik donald yg paling femes .. mmg patut pon ko bergamba ngan dia..huhu..

    ReplyDelete
  8. suka ngan ummi dari dulu2 lagi.. :) ehehe..

    ReplyDelete
  9. dah lama kita x dengar citer pasal umie aida sejak2 dia kawen ni, tgk life dia mcm happy jer skrg ni

    ReplyDelete
  10. hehhe
    kecik je umi tu
    klw kt luar kan..

    ReplyDelete
  11. wah, bestnye dpt jumpe umi aida! :)
    mesti cantik kan bile tgk live

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...