"Mummy..nak makan ayam panggang..."says Ian malam semalam

busy..busy kat opis
so....kenala curi2 time..sambil edit & upload pic
sambil2 layan kerja...
so..start cita dr malam semalam dulu
sampai KL petang..so malas nak masak
ingat nak dinner kat area2 umah jer
sekali....tanya Ian nak makan apa
tu yg di jawab mcm tajuk entry nie
so...kami pun ke situ...
ayam panggang yg dimaksudkan Ian tu
...Kenny Rogers....
ajar sebut Kenny Rogers tak dpt2..
tu yg Mummy ajar ayam panngang jer....senang
tak sangka plak dia ingat...
Ian ngan Daddy
Iris ngan Mummy
suka Ian..dpt apa yg dia request...
yum yum la..
Iris pun suka jugak
siap dpt ice blended lagi
Mummy tak kasi...
Daddy kata ok..
tu yg dpt tu
suka la dia
Iris tecik lagi
so..kena share2 la ngan Mummy ...
hero encem Mummy
suka....
princess bam bam pun suka juga
~~~
kami jarang dinner kat luar
ye la sbb Daddy manjang busy
so..sesekali dpt dinner kat luar
suka diaorg...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. samalah..
    aku laki bini pun jrang mkn luar
    susah sgt pun
    tpinya..
    mmg best bile budak2 ni dah pndai ckp
    pastu request..
    huhuhuh

    ReplyDelete
  2. nampak puas di wajah ian.. dpt mkn apa yg di hajati..

    ReplyDelete
  3. Lama dah tak pegi KR..rindu muffin tu

    ReplyDelete
  4. Ayu ~ kan...dgn anak2 2 org nie..tak kenyang kalu makan luar, tapi sesekali mcm nie best gak

    Rina ~ tula..bila dia request, sellau dpt.sbb bila dia mintak tu..memang dia akan makan banyak.suka tgk...
    Amy ~ yum yum..tapi muffin semalam tak best la..keras..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...