Resepi simple - Sotong Goreng Jintan & Terung Goreng Bercili

Resepi simple - Sotong Goreng Jintan & Terung Goreng Bercili

salam and morning.. entry dihujung minggu mcm pelik jer kan saja jer ni... saja nak share ngan kengkawan.. resepi simple yg Ibu M...

Read more
Cekak-cekak Iris

Cekak-cekak Iris

hari tu kan Mummy Ayu kasi hadiah cekak kat Iris sbb dia dah tak nangis kan sekolah semalam..Iris posing2 ngan cekak2 dia...... mul...

Read more
Projek semalam....Fruit Tart....yum yum...

Projek semalam....Fruit Tart....yum yum...

ini dia..projek Mummy Ayu semalam main masak2....... Mummy Ayu dulu..masa keja chef, masa practical dulu..(lama dah tu) selalu gak la...

Read more
Seperti yg dijangka.......

Seperti yg dijangka.......

kan betul.. mcm g Mummy Ayu dah agak pagi tadi.. hari nie..busy giler kat opis nasib baik tak janji nak kuar ngan Net pun sbb n...

Read more
Jenjalan time.................

Jenjalan time.................

dah siap homework baru leh ikut gie jenjalan... Ian & Qiqi.. Iris..of coz la ngan Mummy Ayu berkepit jer.. yg hero 2 org ...

Read more
Siapkan homework dulu, baru boleh ikut....

Siapkan homework dulu, baru boleh ikut....

semalam kan cuti 1 hari so...masing2 ada la cikgu kasi homework so..nak ikut Mummy ..kena siapkan dulu homework baru boleh ikut a...

Read more
Sediakan payung sebelum hujan

Sediakan payung sebelum hujan

salam and morning kengkawan semua.. salam jumaat.. hari nie....rasa2 nya Mummy Ayu akan busy so.... Mummy Ayu dah sediakna payung s...

Read more
Esok............

Esok............

ehem......esok kita cuti PH 1 hari bersempena dgn..... so..esok cuti 1 hari and jumaat keja 1 hari weekend 2 hari isnin cuti lagi ...

Read more
A,B, C, D, E....

A,B, C, D, E....

emmmm.. agak2 buku apa nie? suka dgn design dia yg ceria ni tu yg Mummy Ayu snap2 tu.. emmm... nie adalah buku penilaian &...

Read more
Emmmmmmmmmmmmmmmmm..........

Emmmmmmmmmmmmmmmmm..........

salam and morning kengkawan!!! selamat hari rabu!!!!!!!!! nak breakfast dulu.. jab lagi sambung ek... :-)

Read more
Istanbul Aku Datang........

Istanbul Aku Datang........

chewah..tajuk bukan main lagi bukan la Mummy Ayu nak gie Istanbul pun tapi..... Mummy Ayu dapat nie.... FM Istanbul suka..suk...

Read more
Hadiah untuk Ian & Iris...........

Hadiah untuk Ian & Iris...........

semalam.........beli nie.... sorang satu of coz satu for Ian & satu for Iris mcm box la... yg Ian..ada saputangan and..fo...

Read more
Bantuan Persekolahan 1 Malaysia

Bantuan Persekolahan 1 Malaysia

tahun nie tahun kedua kerajaan Malaysia kasi bantuan khas nie so..merasa la Mummy Ayu (harap2 tahun akan dtg pun diteruskan la) min...

Read more
Dah sampai dah & nak mula dah

Dah sampai dah & nak mula dah

salam and morning kengkawan semua!! salam selasa........... minggu nie..dr isnin-rabu pun......Mummy Ayu jadi boss kat opis. :-) bu...

Read more
Umrah 2013

Umrah 2013

1st of all...syukur alhamdulillah kerana .. dah dapat dah surat pengesahan nie.... dr travel agen... Daddy bawak balik minggu lep...

Read more
Sapa budak2 yg tomei nie?

Sapa budak2 yg tomei nie?

minggu lepas Daddy bawak balik gambar nie emmm... kenal tak sapa nie? yg bawak basikal tu...Mummy Ayu yg boy, duduk belakang Mumm...

Read more
Berkhemah dalam rumah plak...

Berkhemah dalam rumah plak...

emmm...nie la udak2 yg takde keja banyak2 mainan..dah tak tau nak main apa diaroang bawak keluar selimut diaorang nak main khemah2 ka...

Read more
Bukan pic breakfast pagi nie

Bukan pic breakfast pagi nie

salam and morning kengkawan!! selamat hari isnin!!! and selamat kembali ke opis............... saja jer nak share pic makanan tapi ...

Read more