Birthday party lagi...!!!

Cerita pasal birthday lagi
bulan july nie, ramai yang celebrate birthday kan?
nie waktu baru sampai
sempat lagi posing kat tepi pool
ian..peluk iris kuat kuat
pas tu senyum...
Ian..tunggu sapa tu?
-----
kali nie birthday Tok Wan ngan Mak Tok plak
Mummy tak buat entry kat sini
Mummy wish kat FB je
coz Tok Wan ngan Mak Tok ada FB
celebrate on 25 july, birthday Mak Tok
birthday Tok Wan is on 22 july
Mama Liza buat makan makan sikit
small gathering for family je..
semua ada kecuali Kak Ina (coz Kak Ina kat nilai)
kat umah dia on sabtu malam yang lepas
ini la gambar nya...
-----
kek dari Secret Recipe...sedap!!!
aik...ini birthday sapa?
Ian ke Mia ke?
itu dia my MIL & FIL kat kiri kanan gambar
aka Tok Wan ngan Mak Tok
beria bebudak ni tiup lilin
sorang satu lilin plak tu
but Ian punya dah padan
Mia punya lum lagi
boleh lak Ian tolong tiup kan jugak tu
alamak Mia..
tak padam-padam jugak ke?
tak pe la, Ian tolong tiup kan ye...
Mia macam dah give up je
Mummy ngan Iris wajib posing...
abissss....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. jeles!
    nk besday party gak..
    tp xnk Ian tiup..tempias!
    heehehe

    mummy,everytime sy komen mesti ada word verification!tak best la mummy!tukar setting la..leceh..dah la tenet opis cap ayam!

    ReplyDelete
  2. jOjet ~ nanti buzz day iris, ko tak datang siap. tapi kena bawak hadiah untuk mummy dia sekali coz birthday kami dekat..he he he.pasal word verification tu, nanti di adjustkan. ok!apa cita pasal mj ko?

    ReplyDelete
  3. comeyy jer Ian & Iris..kalau jd model aku nie best nie..hahaha

    ReplyDelete
  4. wah!!! byknya birthday party :D

    ian siap tolong tiup lagi...sabar jer la :))

    ReplyDelete
  5. Gieyana ~ nak, nak..meh la amik gambar kami..

    busyuksayang ~ tu la pasal.bulan nie macam meriah je. ian memang suka enterprame...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...