Hari Peladang & Penternak Peringkat NS

Last week kami semua balik seremban
ada hari peladang dan penternak peringkat ns
so, pegi la jenjalan sabtu after siap masak
ini la hasinya...
princess Iris yang serius...
emm..
untie syira...leka membaca risalah apa tu?
banner kat depan entrance yang menarik perhatian mummy...
Iris, tengok apa tu?
Daddy yang dukung Iris sepanjang hari tu,
mummy kejar Ian..
Ian ngan Acu tengah layan tengok lembu
besar..tu no. 2
ada pertandingan gamaknya
ha..ini dia juara lembu
lagi besar...
kambing pun ada
tapi busuknya..
pendekar red indian pun ada
Acu...
my hero mana yer...
ini dia my hero.
koboi Ian..
hensemnya...anak sapa nie?
aik...princess mummy relax je tengok kuda mamam yer?
mummy nak posing ngan kuda
tapi kuda tu macam minat je ngan mummy
so...mummy pun suspen jugak
sat lagi kena libas ngan leher dia
senget lak mummy
dah la tinggi..
last..gambar wajib
one happy family
ian pun macam mummy
takut kuda
mula mula beria nak naik
bila sampai dekat
dia dah takut..
so tak de la dia naik kuda pun.

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. kelakar aku tengok gambar ko masa dgn kuda tu..takut ye....

    ReplyDelete
  2. hohooo.. amboi abg ian die jdi koboi encem ler plak.. dak iris tue seyes jerk kompom letih duk dlm poyot simpanan ayah die tuh hahaaa..
    psttt: aksi gedikk mummyayu ngn kuda wakakakaaa lawokkss giler muke.. brani2 tatot ler tuh yer hahahaaa....

    ReplyDelete
  3. emmm... iris nampak cam x gumbira je... nape? penat ek? cian dia...

    besaq la lembu tu patut la dpt no1.

    amboi2... Ian hensem la ala2 koboi itu...

    mummy_ayu takut kuda ek?

    ReplyDelete
  4. DOUBLE ~ memang takut, tapi nak gak posing..itu la hasilnya.

    aRe_uDear ~ ian encem macam mummy ke daddy...iris nak tido tu, balik je terus tido...

    10 ~ iris letih, balik terus tido..
    ian...seronok...
    mummy..takut kena libas ngan leher kuda tu..tinggi tu.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...