My hero & My princess..

Entry di awal pagi...
tapi gambar last friday
kat umah baby sitter before nak balik tu
sempat mummy snap gambar
hero ngan princess mummy nie
---
my hero
as usual main...
nak balik pun busy main lagi
aik..princess senyum?
sikit je plak tu..
but sweet enough kan?
love u both so much alots banyak banyak sangat tau!!!
muah!muah!muah!
---
malam tadi dapat snap gambar cik gigi iris...
tunggu....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. so sweet la... skkeee tgk budak berdua ni.. so cute tau

    ReplyDelete
  2. ishhh...tak sabar nak tgk gigi iris :D

    ReplyDelete
  3. Sy nk kawen ngan Ian gak!
    Mummu stuju?
    Hehehehe..
    Dia tu asik main je,bia la kang asik nk merengek nyampah plak..kn??

    ReplyDelete
  4. CuTeMiUt78 ~ cute macam mummy diaorang tak?

    busyuksayang ~ gambar yang baru ayu amik ni, lagi u geram tau. tunggu!

    jOjet ~ berapa hantaran? dah ok dah nak comment, mummy ayu dah tukar.

    ReplyDelete
  5. hehe..nnti mama asik kena geget ngn Iris. shomel lah Iris ni, geram! :)

    ReplyDelete
  6. Ian comeyy sgt! mata besau dier memikat..Iris pon sm..chubby jer...:D

    ReplyDelete
  7. Mel ~ dah kena dah hari tu sekali.dia test power kot.

    Gieyana ~ ian memang mahal kat mata, iris..pipi yang bam bam..mummy?

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...