P/S I LOVE YOU

Malam tadi layan movie sampai dekat pukul 2 pagi
sanggup tu..bukan apa cita best
astro chanel 413, movie..
tengok dalam guidebook, nextmonth tah de ulangan
so..tunggu la
start kul 11.45 sampai 1.45
ngantuk but cita best ..layan.
sedih sangat, tajuk nya ini
heroin...hillary swank
dalam cita ni HOLLY
cita nie pasal holly nie kawin dah 9 tahun
tak de anak
tetiba hubby dia mati brain tumor
sedih gila
ini time dia flash back
first time jumpa kat ireland
ini heronya
dalam cita tu GERRY
lepas dah funeral
3 minggu dia tak kuar rumah
dia miss call hp hubby dia
just nak dengar suara hubby dia
sedih..(mummy ayu tak larat nak nangis dah)
pas tu family ngan bestfriend dia datang
tergezut..tgk rumah dah tak rupa rumah
dengan holly tu dah rupa apa ntah
tak mandi
pakai baju hubby dia semua
pas tu dia dapat pita rakaman n followed by letter
dia kena ikut arahan dalam surat tu
macam nak guide dia untuk teruskan hidup
dia pegi tempat dia first jumpa
ngan bestfriend dia
semua hubby dia dah arrangekan
dia just follow aje
jumpa plak mamat nie
WILLIAM
macam dah syok gak la
tapi still ingat kat hubby dia
rupanya mamat nie
bestfriend hubby dia dari kecik
so..ok lah
tapi tak terus bercinta pun
dia pegi umah family hubby dia
dapat surat lagi
time baca surat tu
macam hubby dia ada kat around dia
sedihla
last sekali after one year baru dia manage
hidup baru, ada kerja baru
dia pegi balik ireland tu
jumpa la pulak dgn william tu balik
baru la couple...
happy ending
but jalan cerita yang sedih,
kelakar ngan kenkawan dia
best la
berbaloi la tunggu sampai kat kul 2 pagi
datang keja pagi tadi
search la pasal cita nie
rupanya cerita tahun 2007
macam tak popular
ke mummy ayu yang ketinggalan???
===
p/s: setiap surat dia, gerry tu mesti tulis
p/s:-i love you.

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. nak kena cr ni story..mesti aku pon nangis teresak2 nih!heeee

    ReplyDelete
  2. Gieyana ~ sangatlah sedih plus romantis giler! ayu nangis sensorang adalah 5, 6 kali gak..sadis tul!ayu pun nak cari cd cita nie.

    ReplyDelete
  3. nk jugak..pon sama,gembeng!mesti nangis gak!

    ReplyDelete
  4. cerita ni best sesangat
    i dah pnah tgk dulu

    ReplyDelete
  5. huwaaa harus cari ni dah ramai bg review citer ni best..lorr pesal tak pasan cite ni ada kat astro..

    ReplyDelete
  6. jOjet ~ best sangat!meh nangis together...

    siti nurbaiya ~ tu la, tahun 2007, tak perasan pun.

    Mummy Dasy ~ best sangat, sedih sangat & romantik sangat!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...