Weekendssss..part 1@picnic

Happy monday day kenkawan!
last weekend was a busy weekend for me & family
but best sangat coz' jenjalan banyak tempat
meh nak share story..
mula mula saturday morning
pagi pagi dah bangun..siapkan bebudak than gie picnic
pegi....Tasik Titiwangsa
kira birthday celebration Daddy
cuma tak de kek je
coz kek part lain plak...

Alahai..baiknya abang Ian tolak adik iris
bebaik ye sayang..jangan tergolek la adik ke depan

bekalan yang mummy prepare
he he he..mummy goreng nugget jer..
mihun tu pun beli...saje je letak dalam bekas
(drama sikit)
yang dalam bekas kecik tu bekalan Iris

ini dia "birthday man" ~ Daddy
Daddy ngan anak anak

Hero mummy posing macam kena paksa jer?
(tak sabar nak tengok kuda)

Princess pun macam bad mood..
marah kena bangun awal, mandi awal yer?

My hero Ian ngan Daddy
(apa la yang diceritakan Ian tu?)

Princess Iris ngan Mummy

tengok tu beria ian Abang Ian tengok kuda
sampai tak nak tengok camera

tadi sibuk sangat nak tengok kuda la
nak naik kuda la
dah sampai
takut plak...
hero mummy nie

Aik...kat titiwangsa pun sempat lak dia shopping jajan dia
bebudak la katakan...

to be continued...
mana lagi
mummy ayu & family pegi last weekend?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. Mummy Dasy ~ best sangat..Daddy pun suke..macam pegi tiap tipa minggu...

    ReplyDelete
  2. hah kt area cni la blogger gathering aritu

    ReplyDelete
  3. Bestnya picnic!
    Mummy napa Ayah Ian dah takde rambut?Hehehe..
    Mati mak!Hehehhe..just joking!

    ReplyDelete
  4. mama tisya ~ tu la pasal, tak dapat gie gathering, togethering ngan family jadila..

    busyuksayang ~ ajak cik abang gie..best tau!baby pun nak kan?

    jOjet ~ daddy Ian memang tak suka ada rambut, but anak anak dia punya rambut dia suka la tengok...

    ReplyDelete
  5. eeemmm... bestnye picnic... hirup udara segar gitu...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...