Wedding @ Shah Alam part 2

sambungan cita semalam
wedding semua ok
jumpa saudara mara ramai
tapi tak posing plak
so..layan je la gambar kami
mula-mula Iris ikat rambut cam nie,
tapi last last berterabur
so mummy tukar pesen sikit
ikat 2 pokok kelapa
ha..ni gambar ngan Tok Umi (my beloved Ibu)
Iris posing sensorang
hari tu, my hero not in mood sangat nak amik gambar
tu pasal la gambar dia macam tak pandang camera
gambar muka macam entry semalam tu
(sampai jOjet pun tak berapa nak kenal)
yang nie gambar posing kat pelamin

pelamin simple je
coz majlis sambut menanu
tengok, tu pun Ian tak pandang camera
padahal, puas dah panggil
tengok, leka main kipas Rifqi
my princess yang bam bam
Mummy & Iris, our beloved Ibu, Angah & Rifqi
Untie Syira & Untie Wani with Ian & Iris
gambar nie di snap oleh mummy
waktu dalam perjalanan balik
dalam keta
masing masing keletihan
yang tak tahan
Abang Ian beria ngan puting
Iris tak plak sibuk nak puting
sampai umah, lepak
prepare barang untuk kerja hari isnin plak...
===
the end!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. Jgn kasi Ian isap puting..

    Nnt gigi dia burukkkk..

    ReplyDelete
  2. jOjet ~ dah try nak buang Jet, tak berhasil..ko la pulak try!

    ReplyDelete
  3. Mummy Dasy ~ ah, ah ! sama je ngan Daneen..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...