PTK

iklan jab ek dari cita weekends mummy sat
(gambar pun lum abis edit)
hari nie 7.7.09 kita ada exam PTK
(satu paper je lagi UMUM)
selalu nya daddy cuti anta n tunggu
but kali nie lupa plak nak suruh daddy cuti
so, macam malas nak pi exam PTK
tapi ada akak kat opis tu marah
"rugi la tak pegi PTK, tinggal satu paper je lak tu,
nanti akak suruh orang anta, tak pun akak anta"
punya la baik akak kita tu..KAK ANI
so...hari tadi kul 8 lebih
Cik Sapri kita hantar kitapegi exam...
paper objektif 40 soalan 1 jam...
kita buat dalam 40 minit je
orang pertama keluar dari dewan exam
dah la langsung tak baca buku..
nie ala ala gamble je
objektif la katakan
kalu esei, apa la nak di kelentongkan
so tunggu je la result dalam 5 ke 6 bulan lagi
doakan kita lulus ye..AMIN!
Nak buat ucapan sikit..
terima kasih kat Kak Ani & Cik Sapri
coz sebab mereka la kita leh gie exam
kalu tak..tak de mana la...
Plus untuk Rina @ CuTeMiUt78
Happy 3rd Wedding Annivessary
semoga kekal happy selamanya di samping hubby tercinta
plus Amirul yang montel
dan adik-adik Amirul yang coming soon (insyaallah)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

Jemputla komen di sini...