Weekendssss..part 2@Jakel.

Part 2
Lepas balik dari Titwangsa
Ian & Iris ikut Mummy & Daddy shopping kat..
Jakel
pukul 10.30 pagi dah penuh dah jakel
alahai..
Iris dah macam letih
sempat tido kejab je dalam perjalanan tadi
tapi she is good girl
tak ngamuk pun
layan kan gambar kat Jakel
Abang Ian sayyyannggg adik Iris...
muah!
senyummm...!!!

Daddy kata
"mummy dah la tu,
dalam kedai kain pun nak amik gambar,
malu la"
he he he
mummy snap pakai camera, tu yang daddy sound tu
tgk gambar mummy tak de pun...
ini hasilnya
tunjuk sikit je,
nanti dah jadi baju
baru leh tunjuk banyak..
mulanya nak cari kain buat baju melayu daddy & ian
plus kain baju kurung for princess
coz mummy dah pun tempah 3 pasang baju raya
dah ada satu tu purple hitam
but daddy, ian & iris semua pakai macam light je purple
so mummy pun bodek daddy satu lagi purple putih
dapat la tu kat atas
ma acih Daddy...birthday man!!
love you muah!!!
to be continue lagie....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

12 comments:

  1. wah2 shopping jakel ye...nk2 dkt ry sure byk promo

    ReplyDelete
  2. wah!!! bestnya shopping2 kat jakel :)

    ReplyDelete
  3. hamboi mummy.. 3 pasang dh standby tuh..

    ReplyDelete
  4. Erm, apa la mummy ni malu je..heheheh
    Kalu jet ada pon rasa nk gelak tgk mummy snap2 dlm jakel..hahaha

    ReplyDelete
  5. alalalalaaa kiut nye abg kish adiknye.. sangat sweet ;)

    wah wah dah soping kain raya yer. best2x

    ReplyDelete
  6. amboi shooping yek..jakel memang murahkan..

    ReplyDelete
  7. NAsib baik Ian N Iris baik jer kan kt Jakel tue..hehehe...

    ~ X sm cam Nureen ler gamaknya nie..:D

    ReplyDelete
  8. mama tisya ~ memang sale gile...ramai orang..penin!

    busyuk sayang ~ best..tapi ramai orang.

    three of us ~ he he he..kalah anak.yang 2 tu daddy baru belikan..yang 1 tu last year beli tapi tak leh nak buat baju, kain tak cukup coz Iris kat dalam perut lagi.

    ReplyDelete
  9. jOjet ~ ko Jet, nak gelakkan jugak..pedulila.ha tgk dapat gambar ciut je...tapi sebenarnya malu gak..but I don't care..he he he!

    Nurhayati ~ nak gie tempah takut tak de orang nak amik...

    ReplyDelete
  10. Mrs. Adz ~yup..jakel sale murah gile..nasib tak gile!

    Gieyana ~ nakal Gie, kalu lepaskan..memang jenuh nak kejar.orang ramai, takut hilang so..daddy dokong sorang, mummy dokong sorang...emmmm..bebudak tu bebudak jugak kan...sabar je la kita mak budak nie.

    ReplyDelete
  11. eeemmmmm... banyaknye baju raya dia... org lum beli lg nih... cik abg bz keja... huhuhuhuuuu...

    ReplyDelete
  12. 10 ~ cepat beli sebab nak tempah, takut kedai tak terima nanti..sementara daddy dia cuti pun

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...