Blogger kuar MHI pagi nie.......

pagi nie....
as usual..masuk keja..
update blog....(semalam dah draft untuk 1st entry)
than BW jab....jengah kat blog Filla
Tgk MHI esok..means today la...
so....harus la tgk...
sbb.....kisah Norma kuar
sedih sgt..
selama ni baca jer dr blog Moon kisah Norma nie
kali nie dpt tgk live kat tv....
tgk Ibu Norma & hubby dia, talib..
mcm mana dia jaga Norma....
Talib pun ada cakap & cerita
dia kuat sgt..tak nangis pun..
and Moon pun ada...
pengacara MHI tu pun mengalir air mata
Mummy Ayu jgn ckp la..
awal2 lagi dah berjurai dah
kalu baca & tgk gambar tak bergerak pun nangis
nie tgk kat tv..
lagi la...
and paling menyentuh naluri keibuan
bila kuar gambar Rafiq...
sedih tgk ..
tgk Rafiq yg chubby nie
sedih bila Moon ckp..
Rfiq baik sgt..tak susah jaga dia
dia macam tau je mak dia tak sihat...
:-(
~~~

apa pun...mari kita sama2 doakan
semoga Norma cepat sembuh & kembali sihat seperti biasa
to Moon, Talib & family Norma...
teruskan be strong and support each other...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

14 comments:

  1. sedihnyer... aminnnnnnnnnnnnnnnn

    ReplyDelete
  2. semoga norma cepat2 sembuh kita sama2 doakan dik .. hanya allah sahaja yg tahu terhadap segala dugaan yg dia berikan ..

    setiap umatnya tidak sama .. norma di duga begini org lain, lain pula caranya .. marilah kita sama2 berdoa agar allah memberikan kita kekuatan dlm menempuh dan harungi apa sahaja yg diberikan kepada kita ..

    ReplyDelete
  3. sedey la rasa nk nangis plak pagi2 ni ...
    kesian kan norma ...
    semoga Allah permudahkan perjalanan hidup die ... cepat sembuh

    kesian kat anak die la ... tak dpt kasih syg belai manja sorg ibu ....

    ReplyDelete
  4. zana x tgk la pulak.. mesti sedih kan.. berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul.. semoga Norma cepat sembuh..

    ReplyDelete
  5. baca n3 diapun dah cukup menyentuh perasaan ayu...

    ReplyDelete
  6. ye ke kuar MHI... xpe,,nanti nak tgk la kat youtube k..msti ada kan...
    ni lya baca ni pon nk ngis rsa... sebak..tgk pic rafiq..lg meruntun jiwa..

    ReplyDelete
  7. waaaa x ingt le plak .. huhuhu terlepas dh nk tgk

    ReplyDelete
  8. ada tgk gak tadi sebelum g keje sedih

    ReplyDelete
  9. sedihnya..ujian buat hamba-hamba Mu..moga diberi kekuatan

    ReplyDelete
  10. xdpt tgk, tp klu tgk,mmg lah zt pon confim nangis, semoga family ni ttp kuat & cpt2 la norma sembuh

    ReplyDelete
  11. ada kt youtube ker..nk try cari la

    ReplyDelete
  12. tak tgk pon tadik... nanti nak carik kt youtube lah...

    mmg sedih kan... nak2 lagik tgkkn anaknya tuh...
    smoga talib dan kluarga tabah..
    dan smoga norma sembuh... aminn...

    ReplyDelete
  13. ah aa la mommy,lama dah tak folo ceta diorang ni,moga makin ramai yg hulurkan bantuan.semoga diorang tabah selalu..kita yg tak kenal ni pun bole mengalir air mata,apatah lagi kalau dlm situasi merekan...sedih sgt..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...