Palsu????

kan sejak bulan ramadhan nie..
Mummy Ayu buat entry pasal fadilat sembahayang tarawih..
and ada 2, 3 org yg baik hati telah menegur..
terima kasih banyak2...
dikatakan fadilat2 nie adalah hadis palsu...


so...dok la google..
cari info & follow gak link yang MamaYatie kasi
baru la faham
and nak jadi citer
geng bachelor ku pun ada buat kupasan pasal isu nie..
mcm mana la boleh terlepas baca..
apa pun..tq so much pada yg tegur...
and..no more la fadilat2 nie...
baik share perkara2 yg sahih jer...

meh baca kat sini untuk lebih details:-

~ Wallahualam ~

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. ado jgk dpt email psl pemalsuan fadilat tu , entah sapo nye kerja le tu kan

    ReplyDelete
  2. tu la...
    saya pun ada baca jugak pasal tu.
    wa;hal dah lama hidup dengan hadith yang tak sahih.

    ReplyDelete
  3. ;)

    masa 1 nureen baca n3 pasal fadhilat smbhyg tarawih mummy ayu, nureen x brani nk komen apa2 sbb nureen x der blog yg crita pasal ni smpi la mamayatie komen g2 baru la nureen brani ckp ;)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...