Hubby tak balik, tido kat hotel....

semalam....Chef Daddy tak balik umah..
tido kat hotel..
bukan gaduh, bukan merajuk....
tapi sbb busy...
kena set up restoran baru nak bukak..
semua chef2 kena tido kat hotel..
mula2 1 malam jer..
malam tadi call..maybe kena 3 malam..
alamak...
tapi dia try bodek2...untuk 2 malam jer..tak tau la dpt ke tak..
macam outstation jauh jer..
Mummy Ayu dah geng ngan Iela Fazilah dah...
kena uruskan anak2 sorang2...
:-(
~~~~
semalam pagi gie antar Daddy...kat hotel la
tapau b'fast Mc'd for Ian & Iris
sempat lagi shopping kat Mesra Petronas masa Daddy isi minyak..
Ian tak puasa 2,3 hari nie..
demam sabtu malam....
semalam ptg bawak la gie kinik..
nasib tak byk ragam sgt dua2..
balik kinik.......singgah kedai..
beli plaster pulak
balik..berplaster la masing2....
Iris pun...
semalam plan nak masak lain
tapi budak demam request nak makan tom yam
so..tukar menu...
malam...dah buka...
dok main dua beradik
while Mummy layan lipat baju...
~~~
pagi tadi la terkejar2 sikit
ye la..biasa nya ada Daddy..
tolong tukar pampers Iris
tolong buatkan susu...
nie..semua kena buat sendiri...
nasib on time je sampai...
sampai opis..busy..
sampai lupa nak msg Daddy...
sowie..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. alahai sian nye.. xdpt le mumy nak manje2 dgn dady ye

    ReplyDelete
  2. Alahai.. takpe.. daddynya sibuk mencari rezeki halal.. :))

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

    ReplyDelete
  3. rindu kan bila berjauhan..

    nureen taip2 pagi buat sndri, asben jarang2 tolong, slalu dia akn tolong b4 tdoq ja, bgn jerr pagi nk g keja mnadi terus g.. nureen uruskan anak..

    plaster tue ellesya cukup suka nk lekat sana cini walaupon x luka.. hehehe ;p

    ReplyDelete
  4. alololo kesianyya...ni kesian kat mumy atau kat anak2 ni..hehe:)
    tak per lah...demi mencari rezeki kan..

    ReplyDelete
  5. takpe ada hikmah semua tu...mujur anak2 dah besar...kalau masih baby..mesti lagi rumit pagi2 kan...

    ReplyDelete
  6. jom berfikir sejenak..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jom-berfikir.html

    ReplyDelete
  7. sesekali berdikari...ok la tu kan.......

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...