Main bunga api lagi.......

weekend lepas punya citer lagi...
balik Nilai....
sabtu tengahari..
petang tu gie Pasar Ramadhan kat Bukit Mahkota
MIL & FIL tersangkut kat KL sbb keta rosak
so..just 4 of us je la buka ptg tu...
plannya malam MIL & FIL nak balik
tapi tak jadi jugak
so..malam tu Ian & Iris main bunga api berdua jer
diaorg punya tunggu cousin2 nak main bunga api sama2..
tapi .....ak dpt
lain kali la yer..
suka nya dua2...
aik...awat menyangkung hero Mummy nie...
Iris.........mcm ngantuk jer...
~~~
malam semalam pun..
sambung lagi.....lepas bebuka tu
(tak snap2 pulak pic berbuka..)
sebelum balik KL sempat jugak la..
Ian...
and Iris
takde cousin..
diaorg heret Acu Faizal join main bunga api..
ok la tu...

* jumpa Alicia kat Giant Nilai hari tu...
sempat bertegur kejab je..
sbb masing2 pun nak beli brg...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. bestnyer... kami nk men tapi babah busi... eB x leh nk kawal 2-2 dok srg2,.. hu3

    ReplyDelete
  2. seronoknya tgk anak2 ayu berani main bunga api, umairah mmg takut nak main, dgr mercun meletup pun dah lari masuk ke dlm rumah

    ReplyDelete
  3. wah sonok ni
    dah rasa kemeriahan raya
    bile ramai2 main bunge api

    ReplyDelete
  4. nak main sama bleh?? hehhehe...
    dah lama x main, asben x izin huhu

    ReplyDelete
  5. bestnyer main bunga api..ila xjumpa pulak org jual bungapi...

    ReplyDelete
  6. bestnyer both of them..kalau Nureen nie sure jerit ketakutan..kekeke

    ReplyDelete
  7. me belum beli lagi utk my boys..baru beli yg sekotak tu jer (bunga api bawang ker apa, yg kita campak2 tu ) heheh

    ReplyDelete
  8. ya belum lagi belikan untuk sara,tak tahu nak cari kt mana.....kt sini tgk cam tak de je orang jual.....heheheheh

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...