Dah lama dah.........

lama dah tak update pasal buah hati tercinta Mummy Ayu nie

sbb...dah lama jugak tak dpt BE baru

see.... ada la 2 ketul jer BE...
tapi masyuk jugak yg dua tu
apa pun....syukur alhamdulillah ngan yg ada nie
tapi kalu dpt lagi....
lagi la syukur....
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. aku dpt je kot tiap2 minggu
    tpi tak byk la..
    seketul dua..
    tu pun tak byk jugak value dia
    dlm 20 sen..
    yg bru tgh jln dlm singgit lebih

    ReplyDelete
  2. ala.... nak jugak BE.. mekchu pun last jun hari tu.. smpai laaa tak dapat yg baru.. mencik!!

    ReplyDelete
  3. tahniah....ada gak dapat,dr tak de langsung kan......

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...