Boring la pulak......mcm nak balik awal jer....

mcm boring je kat opis ..
keja..takde..
boss....takde...
tipon pun..senyap jer
selalu busy gak
radio plak manjang lagu raya
so..mood nak kerja dah makin kureng
emm....tinggal lagi 4 hari jer Mummy Ayu nak cuti dah...
khamis, jumaat, isnin, selasa
rabu depan..dah cuti..
bila ingat cuti...seronoknya....
but now..bowink..
nak kuar tadi ngan Net..boss ada
so..hari nie tak kuar
emmmmm....mcm nak balik awal jer....
balik umah..
siap2 untuk berbuka..kemas2 mana yg patut
pas buka...leh sambung buat kuih raya
:-)
choc raya pun lum mula lagi nie....emmmmm

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. samalah kita...p keje dalam paler asik fikir nak balik jek..nak masak...

    bosan gak keje ari ni...adehh...

    ReplyDelete
  2. sama la kita mood keje ke laut, ni ha tgh layan korean drama..hati teringgat anak2 kat umah with my asben...kalau la leh balik awal huhuhu

    ReplyDelete
  3. cuti2 malaysia...
    tu la...
    lagu raya dah start pasang pun kan?
    ada yng before puasa pun dah pasang lagu raya.
    macam mana tu?

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...