Ahad pagi...sempat lagi kami jenjalan ....

ahad pagi
Daddy sampai awal gak
just nice kami nak kuar jenjalan jab
so.....Daddy pun follow la
destinasi kami
tgk pic pun leh agak kot
kami gie air hitam jab
Ibu la..nak cari tudung
coz tudung yg dia patut pakai ..tertinggal
sekali..dgn kasut, ngan bunga..Ibu dapat
he he he...
Mummy Ayu....tak beli apa2 pun
Ian..of coz la
tu pun ada hati nak beli ular tu plak
tidak la.....
Iris pun..confirm la dapat gak
bukan main suka lagi dia...
Daddy nak kasi harimau makan tangan pun ...suka jugak?
pas balik dr air hitam..
balik rumah jab..siap2
baru ke rumah pengantin

kami semua tido kat rumah sedara pengantin perempuan
kira mcm rumah persinggahan la
ada tilam, bantal, tv....ok dah..
tak snap2 plak rumah tu
tapi rumah simple jer..
cuma Pak Ngah & Pak Su jer yg stay kat motel malam tu
maybe tak selesa kot ramai2

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. kul berapa ni ayer hitam dh bukak kedai..

    ReplyDelete
  2. kak ayu...
    saya berkenan btul ngan baju kuning kak ayu tu..cantek la ;)
    beli ktne?

    ReplyDelete
  3. happy family mummy ayu ni kan...so sweet je..

    ReplyDelete
  4. lamanya sall xjalan2 kat air hitam.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...