Bakal pengantinnya......

weekend lepas punya cerita lagi....
sedar tak sedar..
lagi seminggu jer adik lelaki Mummy Ayu akan menamatkan zaman bujang nya
maksudnya lagi seminggu gak la..kami nak kenduri
busy..busy...
so...sabtu tu...
kami pun dok la mula buat brg hantaran
emmm...
tu dia...bakal pengantin buat sendiri brg hantaran
jgn tak caya
adik Mummy Ayu nie memang rajin orgnya
untung la Cik Lyla kita dpt
masak..boleh
mengemas..boleh
nie...buat brg hantaran pun boleh....
but of coz la bukan dia buat sorang
sama2 buat
tengah2 buat tu
tetiba jer kuar dr dia
"macam tak caya je minggu depan Ewan kawin"
hah...tau pun
takut ker?
dah ready lum?
suspen?
semua ada la....
bunga2 nya
biru, putih, hitam
and..antara brg hantaran
buku..
bukan novel
tapi..buku agama
"Aku Terima Nikahnya"
hah...nak baca????

* adik Mummy Ayu nie bertunang bulan mac tahun lepas
emm....setahun lebih je la bertunang

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. selamat pengan baru buat adik awak.. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat dan membawa sampai ke syurga.. :)

    ReplyDelete
  2. wah cayalah
    tak penah tgk perantin laki sendiri wat hantaran

    ReplyDelete
  3. esti tgh hiruk pikuk buat persiapan...buat sama2 tu yg best...

    ReplyDelete
  4. wah..susah nak jumpa org lelaki rajin n kretif nak buat /gubah hantaran sendiri ni....mmg utk bakal wife dia

    ReplyDelete
  5. pengantin wat hantaran?..biar betul?..first time nengok nieh..untung bakal pengantin perempuan..hehehe..

    ReplyDelete
  6. novel nie la kan adaptasi citer nora ngan edy putra tu kan ayu

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...