Hantaran kami..biru turqoise

ook..nie semu hantar dr pihak lelaki (pihak kami la tu)
semua ada 9 dulang
kalu ikut..nak kasi lebih
tapi sbb pihak perempuan dah siapkan 11 dulang
so..kami follow je la
jom tgk satu persatu
sbb nak jimatkan dulang
kami combine2 jer...
nie 4 in 1
~ jam tangan
~ cek duit hantaran
~ cincin nikah
(untuk batal air sembahyang)
~ gelang tangan
(untuk mas kawin)
sireh junjung
pecah rekod
kami tempah jer kat kedai
kek
pun tempah
buku agama
telekung & sejadah
coklat..
kawan Ewan yg sponsor
mula2 ingat Mummy Ayu nak buat
sekali kawan dia dah kasi
so...tak yah la
handbag, kasut & cermin mata
bunga rampai
make up & set bodyshop
emm....hantaran nie hasil kerja banyak tangan
Ibu, Mummy Ayu & Ewan (pengantin)
semua sama2 kasi idea and buat sorang sikit
itu la hasilnya
ok kan?
Ewan..pengantin nya
bersama barang2 hantaran
sebelum majlis akad nikah sabtu lepas..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. selamat pengantin baru...
    cantik biru turqoise....
    best ada buku agama, jarang sangat orang beri...

    ReplyDelete
  2. cantiknya barang2 hantaran tu...
    bestnya pihak perempuan dapat buku agama Aku terima Nikahnya... :)

    ReplyDelete
  3. cantik biru terkos ni keke dulu abg ipar kawin pun pakai kaler ni ..

    selamat pengantin baru !!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...