Last episod ~ wedding Ewan & Lyla di Batu Pahat

okies..last entry pasal wedding kat rumah pihak perempuan
emm..pas ni pic persiapan & kenduri kat rumah kami plak
ok..dah lepas kena 3 toll,
baru la dapat bersanding...
raja seharinya
bersama pengapit
time nie dah kul 2 petang
kat johor nie memang bersanding lambat
so..kami pun dah lapar
nasib takde tepung tawar bagai
just ..
aik...buka hadiah kat atas pelamin?
rupa2 nya bukan hadiah
tapi gula2 & duit syiling untuk kanak2...
oooooo....
so..berebut la budak2...
termasuk la Ian..
byk gak dia dapat tu
tapi
Iris tak nak berebut
so..Mummy la tolong amikkan sikit untuk Iris
and pas dah berebut gula gula tu
amik gambar plak
nie pic besar kami
Mummy Ayu ada 8 beradik
4 perempuan & 4 lelaki
Mummy Ayu yg sulung & yg bungsu baru form 1
yg dah kawin masuk Ewan nie..baru 3 orang
cucu pun baru 3 orang
hari tu..semua ada
8 anak, 3 menantu & 3 cucu
Ian & Iris ...kat pelamin yg cun
nak amik gambar family
tapi Daddy...dah kuar..
as usual..tak minat sgt bab bergambar nie
guest book corner
emmm.....
mula2 Mummy Ayu nak buat gak guest book untuk kat sini nanti
tapi..
guest book nie akan diguna pakai gak kat rumah kami
good idea gak
so..ada 1 guest book jer untuk kedua kenduri

makan time....
makan beradap
Ibu ajak gak Mummy Ayu join kat meja nie
tapi..
leceh la ngan Ian & Iris
so..kami makan kat meja biasa jer
wedding cake
cake cutting
pas tu dapat la rasa kek tu..
yum yum
4 of us with pengantin
Ian..tutup mata plak
and...
3 of us..
dah nak balik dah
bawak balik hantaran
sambung lagi cerita & pic
time wedding kat seremban plak
in turqoise of coz....
buah tangan time kenduri tu
bakul2 ni..pengantin perempuan yg buat sendiri
emm..menarik..leh la belajar ngan adik ipar pas nie....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. waa semangat Ian rebut gula2 ek...bg adik ckit :)

    ReplyDelete
  2. yup dear.....kat johor kalau bersanding mmg area2 pukul 2 mcm tu...tu pun kira awal ler tu...kadang2 tu pukul 2.30 baru nak sanding

    cantik pengantin bagai pinang di belah dua

    goodies pun menarik
    selalu org isi dlm beg kertas jer...nie dlm bakul comel..so kreatif

    ReplyDelete
  3. bab lempar2 gula dan duit tu mmg ada jgk buat di rumah suami ena..bdk2 mmg suka berebut gula2 tu

    ReplyDelete
  4. cantiknyaelamin n pengantin..selamat pengantin br utk diaorg..:-)

    ReplyDelete
  5. selamat pengantin baru....moga bahagia & berkekalan hingga ke akhirat

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...