Lepas mandi manda...kami jenjalan kat sini plak..

salam...
morning semua
and selamat kembali ke opis
selepas cuti semalam
ke...ada yg sambung cuti lagi?
so...sambung story weekend sikit
sebelum masuk cita semalam
kami singgah ke sini..
tak plan pun
tetiba lalu..and terus ajak Didi singgah
Muzium Tentera Darat...
besar gak muzium tu
masuk free jer
sebelum masuk...posing2 dulu.
emm..kapal terbang perang tu..
besar
Ian & Iris pun layan jer
nasib masing2 ok jer..tak penat sgt....
Ian siap request nak naik helicpter tu..
mana boleh..
Iris..ok jer....
banyak yg boleh belajar kat muzium nie
terutamanya...bab sejarah
emmm..subjek yg Mummy Ayu memang lemah
ada 2 bangunan.
tapi Mummy Ayu masuk 1 bangunan jer
penat la...
tapi yg best masuk kat sini...
ada terowong
emm..
suspen gak
sbb jalan nak masuk tu quite gelap
tapi...masuk gak
gelap kan?
apa yg ada kat bawah tu?
tak bnyk sgt pun..
ada nie
konon2 bilik bedah
suspen gak..sbb ada patung2 nie
and lagi 1 bilik..
bilik mesyuarat

see..takde aircond bagai pun
ye la..time perang..
kuar pas tu..
sambung posing2 sikit lagi
Daddy with Ian & Iris
and
Mummy with Ian & Iris....

tak bawak camera
just pakai hp jer
so..tak leh la nak set timer...
apa pun..
we have fun
and banyak gak yg Ian & Iris tengok & belajar...
kalu ada masa...maybe gie lagi
boleh gie satu lag bangunan tu
he he he

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. tunnel bwh tu mgm seram
    aku gi dulu 2008
    siap aqil naik motor classic kat dlm muzium tu

    ReplyDelete
  2. tak pernah g muzium ni
    amrul malas katanya
    tempat belajar dia kat sini dia dah bosan hahaa

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...