Emergency.....emergency...

entry terkini
bukan apa pun yg emergency pun
cuma...
hari nie Mummy ngan Daddy
sama2 kena amik emergency leave
sbb..
hero demam
emm...dah lama Ian tak demam
so..bila kena tu .teruk gak la
semalam..demam sampai 39 C la...
risau Mummy
dah la tak nak kat org lain
nak berkepit ngan Mummy jer
bila bukak mata..Mummy takde .nangis
nai air Mummy, nak lap badan..Mummy, nak kencing pun..nak Mummy
Iris...of coz la jelous
jenuh gak la...
so....laju jer SMSM kat boss..sowie sebab kena amik EL ari nie
& SMS gak siap2 kat adik harapan Mummy Ayu nie
Sha..sbb dia jer yg boss Mummy Ayu nak untuk gantikan PA kesayangan dia nie
sowie sangat sbb kena susahkan Sha
harap2 hari nie je la
banyak menda nak settle before boss gie outstation lagi...

today...Ian makin ok
nampak nak main2 dah, nak makan dah
tak mcm semalam..baring jer
muka, mata, bibir..semua merah jer
harap2 esok makin ok
semalam Mummy tido tak lena
sejam sekali bgn check Ian
tido....of coz la berkampung kat bilik awan...
kejab2 bgn lap badan, check temperature...
and alhamdulillah..makin turun...
so..hari nie.kengkawan layan jer entry autopulish
semalam dah draft sikit
and kalu sempat nanti Mummy Ayu BW ke rumah kengkawan...
happy working!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. kalau dua2 kerja susah sikit anak demam...

    ReplyDelete
  2. kalau anak sakit mmg hati x tenang lew...
    zr pun akan EL kalau akil demam , kalau keje pun hati kompommmm ingt dia

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...