Wedding day

ok..sambung lagi pasal wedding day adik lelaki Mummy Ayu
nie kira anak sulung lelaki dlm keluarga Mummy Ayu
kira nie menatu sulung perempuan la for Ibu & Ayah
Mummy Ayu sulung, pas tu Angah pun perempuan..
pas tu ada sorang adik lelaki..tapi umur tak panjang
(meninggal masa umur 3 tahun)
than Ewan
nie baru nak gerak....
masing2 encem & comel jer...
banner kat entrance simpang nak masuk tu
(banner yg sama akan digunakan kat rumah Mummy Ayu hujung minggu nie)
mcm semalam gak
kami tak terus gie rumah pengantin..
singgah bersiap kat rumah sebelah tu
and posing2 sikit..
raja seharinya...in purple & pink
all the time princess
aka
princess bam bam Mummy..
ha....yg nie..
Mummy to the bam bam princess..
boleh?
nak gak posing2 tu....
anak sulung perempuan with anak sulung lelaki
Ian & Iris with Uncle Ewan
3 of us...
Daddy..tak masuk
lepak kat luar jer..
ok..dah ready
pengantin perempuan pun dah siap
so..jom la...
rombongan kami
bawak sepokok bunga telur
kira mcm buah tangan la
pengantin lama..
3 of us
Wanie la nie
emm...sembang apa tu?
teringan zaman kita dulu ker?
he he he
Ian..dok follow Abg Asyraf..anak Paksu
sampai dah depan rumah pengantin
tapi......
tetiba lak diaorang bawak kuar belon2 nie
aik...? ada party ker?
emmmm..Mummy Ayu dah laju dah ke depan
nampak tak tepi pic tu?

sambung jab lagi ek....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. adik beradik mcm orang putih.
    segak giler adik ko ayu..
    huhuh..
    ye,aku pun dah mula start buat coklat.
    adik aku nak mcm2 jenis..
    tuk family and relatives lain
    yg tuk guest lain...
    nak kaler ijo n putih..
    btw,aku nak tnya
    klu tmbh coloring pada white choc tu..
    ratio dia bape tuk satu bar yg beso tu?!
    kena tmbh susu ke ape dlm coklat tu sbb lps aku tmbh color tu dia mcm tak bape cair sgt lepas double boil.
    cer explain..

    ReplyDelete
  2. cantik kombinasi pink+purlle
    aikk... belon tu untk ape yer?? k pecahkan time pgantin tba?

    ReplyDelete
  3. saya baru nk tnye pasal adek beradek kak ayu
    dah terjawab pun hehehe...
    ian tu seiras dgn uncle ewan la.. :)

    ReplyDelete
  4. ptutlah
    thank ypun dear
    aku memula nak beli2 tu
    teragak2
    nak beli yg bese or oil base
    tq again..
    dah adik aku request nak putih
    aku layan jelah..
    ahaha

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...