Dapat goodies walaupun tak gie party....

semalam pagi time jumpa Net tu
Net pas kan nie untuk Ian & Iris
balik rumah...suka la masing2...
yg best tu..Ian la..tau jer
"Mummy ...cepat, nak amik gambar tak?"
he he he..
bagus kan?
anak memahami..Mummy nya seorang blogger
:-)
to Untie Adlin..tq so much sbb kasi goodies kat Ian & Iris
walalupun kami tak dpt join
sbb gie wedding Uncle Ewan
and sorrie gak
sbb Mummy Ayu lupa la nak kirim kan hadiah kat both..Kyra & Kyreen
busy kejar itu & ini
nie dia..
goodies yg comel & kreatif..
suka sgt..

pstt..Adlin...kat mana buat FM simple tu?
simple but nice la

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. Nice blog.. postingan2nya juga sangat bagus, menarik dan bermanfaat banget..:)

    terus menulis,,karena dengan menulis kita bisa mengembangkan imajinasi kita dan menjadikan kita lebih kretaif..serta kadang bisa menghibur orang lain.. ^_^

    oia salam kenal
    kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
    folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

    ReplyDelete
  2. aah cute je goodies tuu ..
    memang terserlah lah sukenya budak berdua tuu ;)

    ReplyDelete
  3. mmg comel la..mcm2 org buat goodies kan

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...