To do list....for next week....

minggu depan......busy busy busy
kenduri hari sabtu
~ nak siapkan bilik pengantin
~ nak packing cookies for gift
~ nak siapkan gift untuk main table & rombongan pihak perempuan
(cakes, cupcakes, choc & boxes)
~kemas rumah...kasi clear mana yg patut
~ by friday org dtg pasang pelamin & khemah
~ by friday...rebus telur & masukkan dlm bunga telur (untuk pelamin)
emm...nampak mcm sikit jer
tapi bila details kan...banyak tu..
so..next week
Mummy Ayu dah isi borang cuti & alhamdulilah
boss pun dah luluskan
khamis & jumaat
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. bab kenduri kawen nie mmg seronok lagi2 dh dekat2 tarikh langsung.cume penat la kan?tapi..penat2 pun..siriyes best.

    Jemput Terjah New Entry Rezeki Di Pagi Jumaat

    ReplyDelete
  2. hhuhuuhu..
    samalah
    aku dah mula buat preparation sikit2 untuk wedding adik aku

    ReplyDelete
  3. nampak macam sikit jer persediaan kan.. tapi hakikatnya memang bz sangat2..

    ReplyDelete
  4. erm, penting ni kl ada list...

    cam saya plak kl buat list pun bukan saya ikut..haha..hampeh tul...

    ReplyDelete
  5. banyak perkara y nak disettlekan..biasalah ayu..bila nk adakan mjlis kawin ni..mmg beberapa minggu blum start dh bz

    ReplyDelete
  6. pergghhh byknya list.. nureen pon tgh siapkan hntran adik utk minggu dpn masa dlm pntang nih

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...