Jumpa geng blogger........

akhirnya kami berjumpa jugak semalam
punya la adventure nak jumpa...
dari satu plan ke satu plan..
manjang tak jadi
tapi semalam
akhirnya..alhamdulillah..
bersua muka gak kami..
sapa tu?
rasa2 ramai yg dah tau bila baca blog dia
sbb dia pagi2 lagi dah update
buat choc kan banyak
so..Mummy Ayu buat gak satu bekas for Anje
siap buat nama lagi
tapi
dah cair and berterabur sikit
sowie yer Anje
and..saja suka2 beli kan buku nota pink tu for Balqis
kita org jumpa kat shell seksyen 17
tq so much Anje sbb jumpa semalam
nice meeting you dear...
mula2 nak snap gambar 2 org princess ni
tapi Iris..as usual..manja lebih & malu2..
so...
snap la bertiga
Balqis..comel sgt
mcm anak orang Jepun
putih and comel jer
hope Balqis suka buku nota pink tu
:-)
and..blogger la katakan
kat shell pun sempat kami snap2...
tapi snap2 sendiri la
sbb takde org nak snap kan
dah la tengah panas..
tapi kami selamba jer

tq so much kat Anje sbb tolong belikan skuter for Ian & Iris
and
sowie sangat2 sbb dah lama tolong simpankan
lama sgt dah..dekat nak setahun kot
sbb...tak berkesempatan nak jumpa
ada je mcm2 halangan..
tapi semalam jumpa gak
and dah amik pun skuter tu
suka la Ian & Iris
(will update later)
and harap lepas2 nie leh gather2 lagi ngan Anje
tq so much yer dear!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. dulu kita jumpe anje kat petonas hahah
    mmg port jumpe sama je kt stesen minyak ehehe

    ReplyDelete
  2. dh agk td mesti beli kt anje..lama eina tk jumpa anje, sejak dh tak seopis...huu~

    seronok la budak berdua tu kan..^_^

    ReplyDelete
  3. saya pun penah jumpe anje
    masa pi open house umah mamalieyna

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...