Cute cookies from Kaka Cookies

kali kedua dah buat cookies ngan Kaka Cookies ni
ni...once again and many more
in sya Allah

2 theme kali ni
2 boxes
1st..utk back to school
tempah for kawan2 Ian & Iris
walaupun end up...Iris sorang je yg nak bawak
Ian....dah besar, dah bujang
tak main la cookies2 ni
okay..
comei2...
cute..sayang nak makan
see....ada ruler, ada crayon, ada calculator
tomei tomei!!!

satu lagi
mula2 tema wedding
sbb suppose balik ari tu, ada kenduri cousin
sekali..tak jadi plak
so..tukar tema bunga2 mcm tu
request yg simple2 je
but turn out
wahhh!!!
cantiks nya
see....
ada cactus, ada bunga2 yg so cute
sampai ada one of my friend tu dapat
dia cakap...tak nak makan
nak letak magnet, buat fridge magnet
boleh???

so..kalau nak jugak
leh jengah FB or intsa ....  Kaka Cookies


mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

Jemputla komen di sini...