Iris ~ Puteri?

malam semalam ada dinner kat sini
with family..
so...semua gi la

and malam semalam Iris pakai tudung mcm Puteri
aka Mira Filzah dalam cerita Sweet Dreams tu
jadi ke???
dia excited sgt nak pakai
Mummy pun melayan...
gigih la cari full inner ni kat lazada..
ada terus belikan...
sampai lama dah, tapi tak try2 lagi pakai
semalam baru la cuba

ok la kan
he he he...
 nanti nak try pakai ngan turtle neck plak
lagi kemas nampak
cuma takut Iris la..tak tahan

semalam pun nak balik tu dah start nak serabut tudung dia
emmmm

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. Alooo comelnyaa. JAdi trend puteri skrg

    ReplyDelete
  2. kalau turtle neck mungkin selesa sebab 1 baju je. ammi pun kengkadang rimas kalau pakai tudung banyak sgt benda menyibuk kat leher.

    ReplyDelete
  3. alahai comelnya, lagi comei dari mira piljah hehe.. following sini #1263

    ReplyDelete
  4. Cantiknya Iris.. Sama sebiji macam puteri..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...